TableOnline Icon

VILLD Helsinki

Sturenkatu 36, Helsinki

Kesällä 2019 ekologisen kokkauksen pioneeri Ossi Paloneva tuo suomalaisen luonnon Helsingin Vallillaan.

VEGAANINEN VILLIRUOKA POP UP 4.7.-3.8. VILLDin hehkutettu pop up-konsepti myi Vaasassa syksyjen 2015-2016 kattauksensa loppuun. Sittemmin VILLD muuntui 14-osaiseksi villiruokanettisarjaksi. Pop up -ravintolan viikoittain vaihtuva viiden ruokalajin vegaaninen menu koostuu noin 70 prosenttisesti itse luonnosta kerätyistä villiraaka-aineista. Ossi Palonevan keittiössä juuret, marjat, kasvit, sienet, siemenet ja syötävät kukat muuntuvat mm. savustamisen, fermentoinnin, kuivaamisen ja idättämisen seurauksena puhtaiksi ja vahvoiksi elämyksiksi. Ravintola on avoinna viikoittain torstaista lauantaihin. Varaa pöytäsi klo 18, 19 tai 20. Menu on luontaisesti vegaaninen, eikä gluteenittomuuskaan tuota ongelmia. Viineistä vastaa Let me wine ja alkoholiton paketti koostuu vesikefiireistä, volgansienistä ja kylmäuutetuista villikasvijuomista.🍷 MENU 45€ (maksetaan varauksen yhteydessä) VIINIPAKETTI 35€ (maksetaan paikanpäällä) ALKOTON JUOMAPAKETTI 20€ (maksetaan paikanpäällä) Kaikki asiakkaiden varauksen yhteydessä ilmoittamat ruoka-ainerajoitteet huomioidaan!

VILLD Helsinki HelsinkiVILLD Helsinki HelsinkiVILLD Helsinki HelsinkiVILLD Helsinki HelsinkiVILLD Helsinki Helsinki
Arvostelut

4.23 / 5

Arvostelut (13)

4.15Ruoka
4.38Tunnelma
4.31Palvelu

mr

ruoka hyvää, palvelussa kiireen tuntua ja tiettyä kotikutoisuutta.
Atte - 3.8.2019

★ 4.00443

Hieno makuelämys

Ruoka oli hyvä ja maukas ja valmistettumielenkiintoisista raaka-aineista.
Yvonne - 2.8.2019

★ 4.00444
Näytä lisää
Ominaisuudet

Sopii vegaaneille
Avoinna

MA
-
TI
-
KE
-
TO
18:00-23:30
PE
18:00-23:30
LA
18:00-23:30
SU
-

4.23

Arvostelut (13)

4.15Ruoka
4.38Tunnelma
4.31Palvelu

mr

ruoka hyvää, palvelussa kiireen tuntua ja tiettyä kotikutoisuutta.
Atte - 3.8.2019

★ 4.00443

Hieno makuelämys

Ruoka oli hyvä ja maukas ja valmistettumielenkiintoisista raaka-aineista.
Yvonne - 2.8.2019

★ 4.00444

Upea illallinen

Mielettömän hyvä ja jännittävä menu. Ruuat sisälsivät syviä monipuolisia ja myös epätavallisia makuja. Alkoholipitoinen juomapaketti sopi erinomaisesti ruokiin.
Susanna - 2.8.2019

★ 5.00555

xx

Beautyful and colorful. The food on the plates are more art than food but we had really problems eating it though. Experimental and fun cooking is something we really love but this experience was unfortunatly , for us, not something we loved. It was un eatable. So sorry because we love the concept and the idea behind the VILLD. Sad to say the food was to much. To much going on all the time. This was our expereince. Lot of people at the same time in the resaurant liked it. So smaken är som baken. xx
Martin - 20.7.2019

★ 1.00123

Mahtava palvelu!

En itse päässyt paikalle sairastuttuani, joten ohjasin tiketit eteenpäin. He taasen ylistivät kokemusta. Erityiskiitos päivänsankarin huomioimisesta.
Aura - 20.7.2019

★ 5.00555

Todella hieno kokemus

Kaikki oli lähes täydellistä ja ruoka oli kokemuksena hieno ja maultaan hyvää. Kaiken kruunasi hyvä ja henkilökohtainen palvelu.
Otto - 19.7.2019

★ 5.00555

Hienoja kokeiluja, viinit jäivät sivuosaan

Ruoka oli kokeellisuudessaan mielenkiintoista ja parhaimmillaan todella onnistunutta, esim. pääruoka lupiini-rakkolevä-raparperi-kantarelli huippuluokkaa. Itsetehty gluteeniton siemenleipä oli maistuva yllätys. Viinit tarjoiltiin hieman epämääräisesti ja kaksi reippaasti liian lämpiminä, eikä gluteenitonta vaihtoehtoa tarjottu oluelle, tai mainittu puutteesta.
Erkko - 19.7.2019

★ 4.00453

Kiva kokemus, en tiedä tulisinko silti uudestaan

Ensimmäinen mustaherukka-annos oli raikas avaus. Kun viiniä maistoi ilman annosta, tuntui se hieman tunkkaiselta, mutta annoksen kanssa toimi loistavasti. Toinen selleriä&kuusi annos ei ollut mieleeni. Annoksessa oli paljon kitkeriä elementtejä. Pienet vaaleat kuivatut selleri(?)kuutiot toivat annokseen hieman kaivattua makeutta ja pehmeyttä, mutta kokonaisuudessaan makumaailma jäi kitkerän puolelle eikä hapokas viinikään sitä kauheasti tasapainottanut. Myöskin annoksen suutuntuma oli melko epämiellyttävä, tuntui että annoksesta jäi tikkuja hampaidenväliin. Kolmantena kaura-annos pehmensi kuitenkin toisen annoksen kitkerää jälkimakua. Kaura-annoksen hento ja hienostunut savuisuus oli erityisesti mieleeni. Korvasieniannos oli ehdottomasti suosikkini. Suolaisuus ja kermaisuus oli aivan mieletön yhdistelmä, jota viini happamuudellaan tasapainotti hienosti. Jälkiruoka oli raikas ja kevyt päätös aterialle, eikä jälkiruokaviini ollut liian makea, tai sitten herukat tasapainottivat sitä sopivasti. Akustiikka ravintolassa oli aivan kaamea, siksi ilmapiiristä vain 2. Vaikea keskustella ruokaseuran kanssa ja tuntui että tarjoilijat eivät kuule meitä. Annosten esittely oli vaihtelevaa, osa tarjoilijoista tuntui tietävän tarkemmin mitä annokset sisältävät kuin toiset. Salipuolen työskentely näytti myös hieman epäorganisoidulta, välillä kaikki seisoivat tiskin takana odottamassa että annokset nousee vaikka esim meille ei viiniä oltu vielä tarjoiltu. Mustaherukka-annos olikin pöydässä ennen viiniä. Ehkä myös tarjoiluhenkilökunalla tuli sekaannus, kun ensin emme aikoneet ottaa viinipakettia mutta päädyimme kuitenkin ottamaan sen. Illallinen sujui hitaahkosti. Viidestä annoksesta kolme oli kylmiä annoksia, joten kolme tuntia ruokailulle oli yllätys. Annokset olivat melko pienehköjä ja kevyitä, ja näin hitaasti syötynä ei tullut kovin syönyt olo, toisaalta ei myöskään jäänyt nälkä.
Ia - 11.7.2019

★ 3.00424

muistoja herättävä illallinen

Oikein upea elämys. Ruoka herätti paljon lapsuuden muistoja ja yllätti monella tapaa. Oli täten ainutlaatuinen 5 tähden elämys. Aterioiden erikoisuuden vuoksi oli tämä eri tavalla nautinnollista, enemmänkin provosoivaa. Suosittelen!
Auri - 5.7.2019

★ 5.00455

Kaunista ja herkullista

Erilaisia ruokaelämyksiä, arvostan näiden ruokien eteen nähtyä vaivaa myös. Kaikki annokset olivat herkullisia ja söisin mieluusti toistekin. Ainoastaan kuusenkerkkätrendi saisi jo väistyä.
Hanna - 4.7.2019

★ 5.00555

Villiruokailta

Mahtava kokemus, ihanaa ruokaa, olisipa tällaisia iltoja enemmän!
Wilma - 12.5.2018

★ 5.00555

Villd 12.5.

Kiintoisa erikoisillallinen. Uusia voimakkaita makuja. Ruoat olisivat voineet tulla pöytään nopeammin. Palvelu asiantuntevaa ja ystävällistä.
Riina - 12.5.2018

★ 4.00354

Lisää villiruokaa

Huikea kokemus. Oli mahtavaa päästä maistamaan harvemmin menussa näkyviä aineksia – ja juuri näin kevään kynnyksellä. Arvostin rehellisyyttä siinä, miten myöhästynyt kevät vaikutti ja vaikeutti raaka-aineiden hankintaan. Annoksia arvosti ehkä vielä vähän lisää. Hienoa, miten konsepti tulee jatkumaan myös tv-ohjelmaan ja oli hienoa, miten tämä kaikki avattiin illan kulkua hostatessa. Tila oli upea ja oli mahtava nauttia illan valosta. Henkilökunta oli huomaavaista ja tyylikkään ammattitaitoista. Alkuviinien ainutlaatuisuudesta olisi voinut avata vielä hiukan enemmänkin!
Jenni - 12.5.2018

★ 5.00555

Ravintoloitsija, liity TableOnlineen

TableOnline on Suomen suurin online-pöytävarauspalvelu, joka tavoittaa viikoittain yli 100 000 aktiivista ravintola-asiakasta Suomessa ja Virossa.

Tarjoamme kattavan markkinoinnin lisäksi edistyneen varaustenhallintaohjelman, jolla varaustenhallinnan lisäksi keräät huomaamatta laajan asiakarekisterin ja voit pitää yhteyttä asiakkaisiisi. Olemme kiinnostuneet kuulemaan lisää juuri sinun ravintolastasi!

RAVINTOLOITSIJA, LUE LISÄÄ!