TableOnline Icon

Meat & Wine

Väike-Karja 1, Tallinn

Meat & Wine TallinnMeat & Wine TallinnMeat & Wine TallinnMeat & Wine TallinnMeat & Wine TallinnMeat & Wine TallinnMeat & Wine TallinnMeat & Wine Tallinn

Meat & Wine on oikea taiteellinen liharuokien laboratorio.

Ravintola sijaitsee Tallinnan Vanhankaupungin sydämessä ja sopii täydellisesti sen keskiaikaiseen ympäristöön. Voit nauttia herkullisen lounaan, levähtää kaupunkikierroksen välissä tai vaikkapa pysähtyä nopealle lounaalle. Liha ja viinit ovat täydentävät toisiaan gastronomian maailmassa. Jokainen annos yhdistyy laadukkaiden viinien kanssa sanoin kuvaamattomaksi makunautinnoksi. Koe oikean elämän tunnelma Meat & Wine -pihviravintolassa. Dynaaminen, valoisa, viimeisin muttei vähäisin - kodikas ravintola joka on myös kuuluisa laajasta viinivalikoimastaan. Ravintola on täydellinen niille joiden aisteja parhaiten avaavat laadukkaat liharuoat ja viinit. Ei ylimääräistä snobailua - ruoka on yksinkertaista, mutta tarkoin valitut raaka-aineet ja maku on yleellistä. Palvelu on ystävällistä ja sisustukseltaan ravintola on yksinkertainen ja käytännön läheinen. Nautinnollinen tunnelma viimeistellään perusteellisesti hyvin valitulla musiikilla. Ravintolan erikoispiirre syntyy tavasta jolla liharuoat valmistetaan. Raa’at lihat tuodaan asiakkaan valittavaksi ja tämän perusteella suositellaan kypsyyttä, sekä valmistuslämpötilaa. Ruoat valmistetaan vain laadukkaimmista lihoista joita tilataan ympäri maailmaa parhaan laadun takaamiseksi. Kaikki annokset valmistetaan Josper -uunissa luonnollisen lämmön kypsentäessä lihat. Näin saadaan säilytettyä kaikki lihan luonnolliset vitamiinit ja mineraalit.

Arvostelut

3.69 / 5

Arvostelut (14)

3.85Ruoka
3.54Tunnelma
3.54Palvelu

varaus Tallin

keskinakertainenrvosa arvosa 1- 5.) 4.
Eino - 21.2.2019

★ 4.00433

Õhtusöök

Metssealiha oli veidi kuiv, aga muidu oli kõik hästi.
Marit - 7.2.2019

★ 5.00445
Näytä lisää
Erikoisala

ViiniGrilli
Avoinna

MA
12:00-23:00
TI
12:00-23:00
KE
12:00-23:00
TO
12:00-23:00
PE
12:00-2:00
LA
12:00-2:00
SU
12:00-23:00

3.69

Arvostelut (14)

3.85Ruoka
3.54Tunnelma
3.54Palvelu

varaus Tallin

keskinakertainenrvosa arvosa 1- 5.) 4.
Eino - 21.2.2019

★ 4.00433

Õhtusöök

Metssealiha oli veidi kuiv, aga muidu oli kõik hästi.
Marit - 7.2.2019

★ 5.00445

Tagasiside 07.02.2019 külastusele

Äärmiselt ebameeldiv restorani külastus. Nimelt: saabusime 07.02.2019 kella 19:30 paiku restorani. Uksel võttis meid vastu heledapäineteenindaja, , teenindaja ei kuulnud mind hästi ning selle asemel, et viisakalt paluda korrata öeldut, ütles: "ah?". Kordasin enda öeldut, mille peale meil paluti suunduda teisele korrusele. Teisele korrusele jõudes avanes meile järgnev vaatepilt. Noor pikka kasvu teenindaja, kes toetas peaaegu kogu kehaga vastu teise korruse baariletti. Lähenesime temale ning ütlesime. Selle peale teenindaja laiutas käsi. Žestist võis välja lugeda, seda et saalis on vabu laudu ja võime valida endale sobiva. Sealjuures ei olnud teenindaja lausunud mitte ühtegi sõna (tervitus jne). Valisime endale sobiva laua ning võtsime istet, teenindaja tõi menüüd. Menüüde asetamisel lauale ei tutvustatud sisu ega käimas olevat kampaaniat "söö Tallinn". Tellimust vastu võttes küsis teenindaja, millise küpsusastmega hamburgeri pihvi ja lõhe soovime. Mõlemad toidud said tellitud, kuid mõlemad olid siiski küpsetatud done küpsusastmeni. Hoolimata küpsusastmest oli toit siikski maitsev. Peale pearoogade tellimist koristas teenindaja mõlemad menüüd laualt, arvetsmata sellega et soovime hiljem ka magustoitu tellida, mida me ka tegime. Minu ettepanek on saata mõlemad (nii I, kui ka II korruse teenindajad teeninduskoolitusele), kuna Meat & Wine positsioneerib end, kui restoran ja säärane teenindus ei ole restoranis lubatud. Lisaks kehvale teenindusele peaks Meat & Wine midagi ette võtma a) trepi kohal oleva konditsioneeri kattega, mis on silmmärgatavalt tolmune ja näeb äärmiselt kole välja. b) II korruse naiste tualettruumis olev pildiraam on paksu tolmukihi all, samamoodi nagu ka kraanikausi alus c) restorani vääriline koht ei lubaks endale plastmassist üleriiete riputamiseks plastmassist stanget, millel ripuvad erinevad riidepuud d) laudadel võiksid olla paberkatete all linikud vms e) pruunist paberist salvrätikud laual näevad välja koledad ja neid võiks olla rohkem 4 tk. Ettepanek on puhtusele suuremat tähelepanu pöörata, lisada linikud laudadele ja vahetada pabersalvrätikud riidest salvrätikute vastu. Soovin külastada asutust Meat & Wine uuesti mõne kuupärast ja väga loodan, et ettepanekud on kuulda võetud.
Paula-liisi - 7.2.2019

★ 1.00311

Средне

Мясо было жестким как подметка, а картошка фри полуфабрикат.... так себе еда
Julia - 4.2.2019

★ 3.00244

Väga hea!

Kõik oli hea, söök heal tasandil, maitsev. Aitäh!!
Anastassia - 2.2.2019

★ 5.00555

Bad day

Kahjuks see kord ei õnnestenud süüa) oleme odanud toitu 1,5 t ja siis minu kala kahjuks üldse unustanud ja pärast toonud toores ) aru saadav meid oli palju ja kōrval ka suur laud aga see oli väga kurb 2t istuda ja ilma toiduta olla )
Eldarada - 2.2.2019

★ 2.00223

Söö10

Oli väga meeldiv. Maitsev toit.
Alina - 1.2.2019

★ 5.00554

Meat & Wine

Tänud toredale teenindajale. Toiduelamus jäi kahjuks saamata. Metssea liha oli üleküpsetatud ja kohati lausa kõrbenud ja lõhe oli samuti üleküpsetatud ja kuiv. Uuesti kahjuks sellesse restorani sööma ei läheks.
Helgi - 25.1.2019

★ 3.00245

День рождения 

Забронировали столик на 3 человек. Заказали сырную закуску , вино и стейк из кабана. Одно блюдо было не дожаренное , и нам его любезно поменяли . Атмосфера очень приятная. Наш столик обслуживала девушка Тамара , спасибо ей за приятное обслуживание .
Dina - 25.1.2019

★ 5.00555

Lounas

Palvelu oli ystävällistä. Paistettu lohi salaatin ja valkoviinin kanssa oli maukas ja sopivan kevyt.
Eila - 30.5.2018

★ 5.00545

pöytävaraus ei toiminut

Pöytävarausta ei ollut, vaikka minulle oli tullut vahvistus... Saimme kuitenkin pöydät, mutta hieman erillään. Palvelu hyvää, mutta hidasta.
Jonna - 6.10.2017

★ 3.00432

Hyvä hinta/laatusuhde ravintola

Olimme varanneet 14 hengelle ruokailun ja saavuimme sovittuun aikaan mennessä 3 - 4 ryhmässä. Pöytäänohjaus oli alakerrassa ja löysimme meille varatun pöydän yläkerrasta. Melko pian kaksi tarjoilijaa jakoi meille ruokalistat. Samalla miestarjoilija tiedusteli, mitä juomia tilaamme. Juomat tulivat pian ja saimme tilattua alku- ja pääruuat. Naistarjoilija puhui englantia ja miestarjoilijan kanssa tilaukset pystyi tekemään suomeksi. Alkupalat alkoivat tulemaan noin klo 20:45 ja osa meistä oli syönyt jo omansa, kun toiset eivät olleet vielä saaneet omiaan. Kun kaikki oli saanut syötyä alkuruuan ja lautaset oli viety pois alkoi uusi odottelu. Miestarjoilija tarjosi tilauksen myöhästymisestä meille kahta kannullista talon punaviiniä. Tähän yksi meidän ryhmän mieshenkilö ei ollut tyytyväinen ja alkoi vaatimaan gin toniciä, johon tarjoilija vastasi tuomalla niitä puolen kymmentä. Olen pahoillani tämän ryhmäämme kuuluvan henkilön käyttäytymistä tässä tilanteessa ja vähän myöhemminkin, kun hän huuteli ruuan myöhästymistä. Tilanne kuitenkin rauhoittui, kun aloimme saamaan pääruokia pöytään noin klo 22 aikaan. Tarjoilija kertoi viivästyksen johtuvan runsaasta asiakasmäärästä. Kaikki ryhmämme jäsenet olivat erittäin tyytyväisiä ruuan laatuun ja annoksien kokoihin. Lisäksi hinta/laatusuhde oli edullinen. Suosittelen Meat & Wine ravintolaa, sillä se oli ainoita ravintoloita, johon pystyi tekemään yli kahdeksan hengen varauksen. Vinkkinä isommalla porukalla tuleville annan, että kannattaisi tehdä ruokatilaukset ennakkoon.
Jarmo - 11.3.2016

★ 4.00542

27.2 illallinen

Olimme varanneet pöydän etukäteen, se oli ihan ok,vähän pieni kylläkin mutta sijaitsi ravintolasalin keskellä jonka ohi käveli koko ajan tarjoilijat.tuntu aika ruuhkaiselta paikalta.tilasimme punaviiniä,joka kaadettiin lasiin maistattamatta mutta viini oli hyvää kuitenkin.ruoat tilasimme,kun ne tulivat pöytään lampaan kare annos oli läpi kypsä joten palautin sen keittiöön.toinen annoksemme oli täydellinen.kun lampaan kare annos tehtiin uudestaan,se oli oikein hyvä mutta seuralaiseni oli jo syönyt oman ruokansa joten söimme eriaikaan samassa pöydässä ruokamme.
Outi - 27.2.2016

★ 3.00422

Ei palvelua.

★ 1.00

Ravintoloitsija, liity TableOnlineen

TableOnline on Suomen suurin online-pöytävarauspalvelu, joka tavoittaa viikoittain yli 100 000 aktiivista ravintola-asiakasta Suomessa ja Virossa.

Tarjoamme kattavan markkinoinnin lisäksi edistyneen varaustenhallintaohjelman, jolla varaustenhallinnan lisäksi keräät huomaamatta laajan asiakarekisterin ja voit pitää yhteyttä asiakkaisiisi. Olemme kiinnostuneet kuulemaan lisää juuri sinun ravintolastasi!

RAVINTOLOITSIJA, LUE LISÄÄ!