TableOnline Icon

Ravintolat Hyvinkää

Hyvinkää nyt myös TableOnlinessa. Löydä suosikkiravintolasi ja tee ilmainen pöytävaraus vaivattomasti minuutissa!


Kansainvälinen, Pizzeria, Street kitchen

Isänpäivän päivällinen

Loistava asiakaspalvelu sekä tunnelma ravintolassa, mutta ruoka ei vastannut odotuksia. Liha ei ollut pyydettyä kypsyyttä ja osa annoksista vastasi huoltoasemaruokaa. Aika mautonta ruokaa.
Tia - 10.11.2019

TILA
Hyvinkää
★ 3.00
255

Arviointi

Kaikki hienosti( Olen jo jättänyt viestillä palautetta.
Ansa - 9.11.2019

TILA
Hyvinkää
★ 5.00
555

J Teiniranta

Very delicious food. The service was wonderful and the restaurant has a great atmosphere. Great evening Thank you
Janice - 2.11.2019

TILA
Hyvinkää
★ 5.00
555

Ruokailu

Yleisarvosanaa vähensi ikkunasta näkyvät jätelavat.
Sirpa - 19.10.2019

TILA
Hyvinkää
★ 4.00
555

Ystävien päivällinen

Kaikki toimi aivan loistavasti ja erityiskiitos pöytä järjestyksestä, mikä mahdollisti mukavan seurustelun.
Susanna - 13.10.2019

TILA
Hyvinkää
★ 5.00
555

Viihtyisä miljöö, palvelun laadussa parannettavaa

Palvelu oli ystävällistä ja aika hidasta, silloin kun muistettiin palvella. Onneksi meillä ei ollut kiire. Annoskoot hintaansa nähden aika pieniä. Nälkä olisi jäänyt kahden ruokalajin jälkeen, ellei olisi jälkiruokaa tilattu
Jaana - 12.10.2019

TILA
Hyvinkää
★ 3.00
452

Illallinen perheen kanssa

Palvelu oli sujuvaa, ruoka aivan mahtavaa ja lapsikin otettiin hyvin huomioon palvelussa.
Antti - 12.10.2019

TILA
Hyvinkää
★ 4.00
444

Palvelua isolla P:llä!

Palvelu alkoi jo respasta, tultiin kysymään, mitä tarvitsemme, eikä huudeltu tiskin takaa. Illan tarjoilija osasi asiansa ja otti toiveemme ja allergiamme tosissaan. Ruoka oli herkullista ja esillepano ajateltua. Meille kehitelty alkumalja juhlaamme oli hauska ja maistuva. Ollaan oltu ennenkin ja tullaan varmasti uudestaan! Kiitos juhlamme julistamisesta!
Anne - 11.10.2019

TILA
Hyvinkää
★ 5.00
545

Illallinen

Ruoka oli hyvää. Lohiannoksessa saisi olla enemmän perunamuussia. Annoksen syötyään jäi vielä nälkä. Kyseisenä aikana keittiössä oli ruuhkaa, joten jouduimme odottamaan todella pitkään ruokia. Tästä olisi ollut hyvä kertoa etukäteen, sillä aloimme jo närkästyä. Saimme kuitenkin hyvitystä, joka oli hienosti tehty. Muuten olisi ollut ensimmäinen ja viimeinen kerta, kun ravintolassa vierailisimme. Tarjoilijamme oli harjoittelija, joten ymmärrämme, että hänellä ei vielä ole silmää kaikelle. Mutta häntä voisi vähän enemmän opastaa ja seurata illan aikana.
Mikko - 28.9.2019

TILA
Hyvinkää
★ 3.00
433

"Pakohuone"

Ravintola oli ahtaanoloinen verhoseinineen jne. Viihtyisyys puuttui Ruoka oli kohtalaista mutta tarjolle tullessa haalea, lämpö oli jäänyt matkalle. Lista oli liian suppea, pitäisi olla muutakin kuin pakkopihvi ja kala sekä hampurilaiset. Palvelusta täydet pinnat!
Risto - 28.9.2019

TILA
Hyvinkää
★ 3.00
335

Päivällinen

Ruoka erittäin hyvää, palvelu mukavaa ja rentoa, mutta ruokalajeja saatiin odottaa toooodella kauan. Kolmen ruokalajin aterioinnissa meni yhteensä neljä tuntia, mikä on ok, kun kenelläkään ei ole kiire mihinkään, mutta tilanne olisi ollut todella ahdistava, jos meillä olisi ollut joku muu aikataulutettu meno (konsertti tms.) vielä päivällisen jälkeen. Ja nyt vaikka ei kiirettä ollutkaan, venyivät eri ruokalajien välit liian pitkiksi ateriakokonaisuuden kannalta.
Piia - 28.9.2019

TILA
Hyvinkää
★ 4.00
543

Pieni perhejuhla

Vietimme isäni 70-vuotisjuhlia ja tila oli mukavan tunnelmallinen ja palvelu ystävällistä. Erityiskiitos kun mainitsin henkilökunnalle isäni synttäreistä, he toivat yllätykseksi jälkiruoan.
Antti - 22.9.2019

TILA
Hyvinkää
★ 5.00
555

Rauhallinen ja viihtyisä ilmapiiri

Mukava, avara ruokailutila. Ruoka perushyvää, hinnatkaan eivät mitkään mahdottomat.
Hanna - 14.9.2019

TILA
Hyvinkää
★ 4.00
344

Customer

Great
Anne - 7.9.2019

TILA
Hyvinkää
★ 5.00
555

Hyvää ruokaa, pitkä odotus

kaikki muu todella hyvää mutta pääruokaa sai odottaa melkein tunnin lähes tyhjässä ravintolassa
Annika - 7.9.2019

TILA
Hyvinkää
★ 4.00
554

Hyvä ravintolakokemus kokonaisuutena

Muuten kaikki sujui hienosti, mutta pöytiinohjaus takelteli. Olimme tehneet pöytävarauksen, mutta kukaan ei ollut ovella ja pyörimme hetken aikaa etsimässä henkilökuntaa. Kävimme baaritiskillä kysymässä pöytää, ja oli hieman epäselvää että kuka neljästä työntekijästä lähtee meitä viemään pöytään
Marjo - 24.8.2019

TILA
Hyvinkää
★ 4.00
444

Hyvää ruokaa hienossa paikassa.

Ruoka, palvelu ja tunnelmallisuus oli loistavaa.
Miki - 23.8.2019

TILA
Hyvinkää
★ 5.00
555

Arvio ravintolasta.

Palvelu oli asiallista ja ystävällistä . Tulen mielelläni uudestaan.
Pentti - 17.8.2019

TILA
Hyvinkää
★ 4.00
444

Palaute

Olimme viettämässä kahden henkilön syntymäpäiväjuhlaa kahdeksan hengen voimin. Palvelu oli ystävällistä, mutta: - tilasimme kaksi kuohuviinipuolloa alkumaljoiksi, saimme vain yhden - alkuruokia jouduimme odottamaan melkein tunnin ja ilman lisäjuomia - ruokajuomat piti tilata uudelleen, kun niitä ei kuulunut - pääruokaakin odottelimme todella pitkään ja osalla ruoat olivat viilentyneet. Niitä ei palautettu, koska kaikilla oli jo nälkä ja arvelimme, että taas kestäisi - ilmoitin ennen saapumistamme, että yhdellä syöjistä on keliakia ja kun teimme ruokatilauksia, minullekin tuli gluteeniton ruoka, vaikken sellaista tilannut - jälkiruoat tarjottiin väärin ja porkkanakakkua väitettiin pätkiskakuksi, minkä toinen tarjoilija korjasi - laskut olivat sekaisin. Ruoka oli kuitenkin hyvää siitäkin huolimatta, että osalla se oli jäähtynyt. Olemme usein aterioineet erilaisilla kokoonpanoilla ravintolassanne ja nyt meni fiilikset ihan kokonaan. Sekaannuksia sattuu ja henkilökunta yritti varmasti parhaansa, mutta se ei nyt riittänyt. Olisin ehkä paremmin ymmärtänyt sekaannukset ja viiveet, jos ravintola olisi ollut täynnä. Me kuitenkin tulimme liki tyhjään ravintolaan ja etukäteen pöydän varanneina eli tiedossa oli, että meitä on enemmän kuin perinteiset kaksi. Meidän jälkeemme tulleet asiakkaat saivat ruokansa ennen meitä. Huomasimme kyllä senkin, että ison salin puolelle oli valmisteilla isompi tilaisuus, mutta sinne vieraat tulivat paljon myöhemmin kuin me. Toivottavasti palautteeni auttaa teitä kehittämään toimintaa, kun puitteet ovat kohdillaan. Hyvää alkavaa syksyä!
June - 17.8.2019

TILA
Hyvinkää
★ 2.00
332

Ruoka hyvää, palvelua liian vähän

Ruoka oli erinomaista. Ravintola on hieno, mutta akustiikka huono Alku ravintolan puolella huono. Ravintola oli melko täynnä, niin metelitaso oli yllättävän korkea. Työntekijöitä taisi olla liian vähän ja välillä ei näkynyt yhtään. Meillä meni 3 h 15 min syödä pääruoat ja jälkkärit kahdeksan hengen seurueella, jossa oli myös kolme lasta. Olisimme toivoneet nopeampaa palvelua, mutta tarjoilijoita oli vaikea tavoittaa. Meille oli myös varmasti voinut lisämyydä esim. juomia, mutta ei tultu kysymään ja tarjoilijoihin oli juuri vaikea saada kontaktia, kun heitä ei näkynyt. Henkilökunta toki oli ystävällistä, mutta ilmeisesti liian vähän.
Anna - 9.8.2019

TILA
Hyvinkää
★ 4.00
433

Viihtyisä ravintola

Avara ja viihtyisä ravintola, hyvää ruokaa.
Katja - 26.7.2019

TILA
Hyvinkää
★ 4.00
455

Viihtyisä ravintola ja ruoka hyvää

Erinomainen ruoka ja viihtyisä ympäristö. Lapsiystävällinen palvelu.
Sari - 20.7.2019

TILA
Hyvinkää
★ 5.00
555

Kiitos

Kiitos
Susanna - 17.7.2019

TILA
Hyvinkää
★ 5.00
554

Arvostelu

Ruoka ja palvelu oli erittäin hyvää kuten aiemminkin. Puitteet ovat hienot. Palaamme uudestaankin! Ainut miinus siitä, että melkein tyhjässä ravintolassa laitetaan pariskunta istumaan lähelle isoa seuruetta, jossa on mukana useita äänekkäitä lapsia. Treffi-iltaa viettäisi mielellään hieman rauhallisemmassa pöydässä.
Niina - 2.6.2019

TILA
Hyvinkää
★ 4.00
545

Parasta maisema

Parasta ravintolassa on maisema. Ruoka ei ihan yltänyt riittäväksi hinta-laatusuhteessa. Palvelu oli yllättävän hidasta, vaikka ravintolassa oli yhteensä vain hieman toistakymmentä asiakasta.
Mirkka - 30.5.2019

TILA
Hyvinkää
★ 4.00
342

Ravintoloitsija, liity TableOnlineen

TableOnline on Suomen suurin online-pöytävarauspalvelu, joka tavoittaa viikoittain yli 100 000 aktiivista ravintola-asiakasta Suomessa ja Virossa.

Tarjoamme kattavan markkinoinnin lisäksi edistyneen varaustenhallintaohjelman, jolla varaustenhallinnan lisäksi keräät huomaamatta laajan asiakarekisterin ja voit pitää yhteyttä asiakkaisiisi. Olemme kiinnostuneet kuulemaan lisää juuri sinun ravintolastasi!

RAVINTOLOITSIJA, LUE LISÄÄ!