TableOnline Icon

Ravintolat Ruka

Ruka nyt myös TableOnlinessa. Löydä suosikkiravintolasi ja tee ilmainen pöytävaraus vaivattomasti minuutissa!


Talvipäivän illallinen

Korona vähän vaikutti tunnelmaan
Jaana - 18.3.2020


Riipisen Riistaravintola

Hyvää perinteistä lappilaista ruokaa ja mukava palvelu.
Thomas - 16.3.2020


Riipisen Riistaravintola, pe 13 maalis klo 18:00

Tein varauksen TableOnlinen kautta ja sain siitä varauksen. Kuitenkin tullessamme ravintolaan meille ei ollut pöytää, sillä he eivät olleet verkon kautta tulleita varauksia ehtineet seurata. Sanoivat, että kannattaa mieluummin soittaa puhelimella ja varata sitä kautta.
Jan - 13.3.2020


Erinomainen ravintolakokemus

Erittäin tunnelmallinen ravintola, toi ihanan Lappi-fiiliksen kera ihastuttavan palvelun. Poronkäristys oli parasta mitä olemme koskaan syöneet ja myös alku- ja jälkiruoat olivat ensiluokkaisia. Kävimme kahdesti reissumme aikana, ja odotamme jo innolla seuraavaa Rukan matkaa ja herkutteluhetkeä Riipisen riistaravintolassa.
Johanna - 12.3.2020


Illallinen kolmelle

Ruoka, palvelu ja miljöö olivat täydelliset. Ihanan tunnelmallinen paikka! Menu kokonaisuutena maukas ja sopivan täyteläinen Tulemme uudestaankin!
Mirja - 7.3.2020


Hyvää ruokaa, kivaa palvelua

Illallistimme ravintolassa viikolla 10. Korvasienikeitto oli todella herkullista samoin seuralaiseni blini oli hyvää, joskin blini itsessään olikin melko ohut ja pieni. Pääruoaksi otimme molemmat poronkäristystä ja se oli oikein herkullista ja siinä kohtaa annos taas oli niin iso, että pieniruokaisina emme jaksaneet kaikkea syödä. Palvelu oli sympaattisen kotikutoista.
Anna-mari - 7.3.2020


Kuusamo

Erityis kiitos asiakas palvelusta ja ruuasta . Tulemme taas uudelleen
Juhani - 6.3.2020


Suussa sulavaa!!

Käynti Riipisen Riistaravintolassa kuuluu jokaisen Rukan käynnin ohjelmaan. Niin tälläkin kertaa. Ruoka oli hyvää ja suussa sulavaa, palvelu kotoisan ystävällistä. Yleisarvosanaa laski se, että yksi asiakkaista piti pitkää videopuhelua salissa! Asiahan ei ole ravintolan vika, mutta siihen olisi voinut puuttua.
Harry - 5.3.2020


Palvelu onnetonta, ruoka maukasta

Pöytävaraus oli ja pöytään ohjattiin, mutta siinäpä se. Meidän jätettiin siihen ilman kummenpaa huomiota ja kesti pitkä tovi saada toinen tarjoilija paikalle. Kysyttiin itse, josko voitais saada alkudrinkit ja se onnistuikin. Saatuamme juomat tilattiin ruoka, ja kesti ehkä 10min, kun alkuruoka tuli. Ajoitus totaalisesti pielessä, sillä ruokajuomat oli tilaamatta ja alkujuomat juomatta. Ilta sujui enimmäkseen tarjoilijaa odotellessa ja ystävällisyys ei kyllä paikannut mitenkään onnetonta ruokien ajoitusta. Jälkiruokakyselyä ei tullut, joten marssimme itse kassalle maksamaan laskua ja poistuimme.
Teija - 4.3.2020


6+2

Olimme tosi tyytyväisiä palveluunne että ruokiinne, lapset 4 v ja 2 v söivät KAIKEN ruuan ja olivat tosi tyytyväisiä normaalisti "ronkeleita" tulemme varmasti toistenkin!
Jukka - 2.3.2020


Illallinen

Täyttä priimas
Juha - 1.3.2020


Riipisen Riistaravintola

Nuori tarjoilija oli hieman hukassa
Timo - 28.2.2020


Ruka

Hyvä ruoka, nopea ja ystävällinen palvelu. Ainoa miinus siitä, että ikkunan vieressä vähän veti ja erinomaisen maukkaat porofileet olivat hieman viileät. Kaikinpuolin kuitenkin positiivinen kokemus, kuten aiemmillakin kerroilla.
Markus - 28.2.2020


Päivällinen 27.2.2020

Hyvä ruoka. Viihtyisä ympäristö
Leena - 27.2.2020


Upeat puitteet ja kaikki hoitui hienosti

Kiitos
Henna-riikka - 26.2.2020


Riipinen

Hyvä ruoka ja lämmin palvelu
Tiina - 25.2.2020


Päivällinen pöytävaraus 21.2.20 klo 18.30

Kiitos hyvästä ja nopeasta palvelusta. Ruoka oli erinomaista.
Taru - 21.2.2020


Riipisen riistaravintola

Loistava hiihtolomaohjelmaa
Jari - 19.2.2020


Talvilomalla

Viimesen päälle ruoka sekä palvelu, Riipinen ei petä!
Aleksi - 18.2.2020


Kiva paikka

Mainio ja tunnelmallinen paikka. Loistava ja lämmin palvelu. Ruoka hyvää ja aitoa.
Jan - 17.2.2020


Loistava ruoka, mutta viinit ei ihan pärjää. Niihin voisi panostaa vähän enemmän.

Uudellekin henkilökunnalle kannattaisi kertoa ravintolan perusasiat. Ja käydä välillä kyselemässä esim. viineistä ruokailun lomassa.
Jani - 14.2.2020


Kyllä kelpaa

Ensin hieman hidasta, mutta, kun vauhtìin päästiin tosi ystävällistä. Söin Kuusamo menun, joka vei kielen mennessään.
Harri - 13.2.2020


Hyvää lihaa

Mukava miljöö ja hyvä, mutkaton palvelu. Muikut alkupaloina oikein hyvät, joskin annos yhdelle hengelle olisi ollut ehkä turhan iso. Hirvipippuripihvi oli perfect. Leipäjuustojälkkäri olisi ollut kiva löytää lautaselta = pieni. Alkoholittomien juomien valikoima lähestulkoon olematon (ei viiniä eikä siideriä) ja samoin teevalikoima - käytännössä vain liptonin pussiteetä saatavilla.
Teija - 7.2.2020


Palaute Riipisen riistaravintola

Ihana kokemus ja parasta ruokaa mitä olen syönyt pitkään pitkään aikaa
Erja - 1.2.2020

Ravintoloitsija, liity TableOnlineen

TableOnline on Suomen suurin online-pöytävarauspalvelu, joka tavoittaa viikoittain yli 100 000 aktiivista ravintola-asiakasta Suomessa ja Virossa.

Tarjoamme kattavan markkinoinnin lisäksi edistyneen varaustenhallintaohjelman, jolla varaustenhallinnan lisäksi keräät huomaamatta laajan asiakarekisterin ja voit pitää yhteyttä asiakkaisiisi. Olemme kiinnostuneet kuulemaan lisää juuri sinun ravintolastasi!

RAVINTOLOITSIJA, LUE LISÄÄ!