TableOnline Icon

Hello Gorgeous

Fredikanterassi 1, Helsinki

Why hello, gorgeous!

Halusimme luoda paikan, jossa hyvä ruoka ja hyvä seura takaavat aina onnistuneen illan. Maistele cocktaileja, jää syömään illallista ja lähtiessäsi tiedä, että haluat tulla pian jo uudestaan. Lautasella sesongin parhaat raaka-aineet maustetaan kansainvälisillä vaikutteilla. Menusta löydät usein kauden maukkaimpia kasviksia, riistaa ja yllättäviä makuja perinteisten raaka-aineiden kaverina. Haitpa sitten nopeaa purtavaa shoppailun lomassa tai illallista pitkän kaavan mukaan, Hello Gorgeous on oikea osoite.

Arvostelut

3.77 / 5

Arvostelut (56)

3.75Ruoka
3.85Tunnelma
4.20Palvelu

Neljän hengen porukalla syömässä

Super keittiö,superpalvelu salin puolella
Ulla - 13.3.2020

★ 5.00555

Mukava kokemus

Mukava tunnelmainen ravintola, kiva sisustus ja kauniit annokset. Ruoka oli hyvää ja annokset hyvän kokoisia. Akustiikkaa tilassa voisi yrittää hieman jotenkin parantaa. Toivottavasti ravintola menestyy kun ei sijaitse täysin Triplassa.
Aura - 12.3.2020

★ 4.00454
Näytä lisää

3.77

Arvostelut (56)

3.75Ruoka
3.85Tunnelma
4.20Palvelu

Neljän hengen porukalla syömässä

Super keittiö,superpalvelu salin puolella
Ulla - 13.3.2020

★ 5.00555

Mukava kokemus

Mukava tunnelmainen ravintola, kiva sisustus ja kauniit annokset. Ruoka oli hyvää ja annokset hyvän kokoisia. Akustiikkaa tilassa voisi yrittää hieman jotenkin parantaa. Toivottavasti ravintola menestyy kun ei sijaitse täysin Triplassa.
Aura - 12.3.2020

★ 4.00454

Viihtyisä ravintola huonolla paikalla

Ravintola varmasti kärsii siitä, että Triplan kauppakeskuksesta ei ole sinne kulkua. Tiistai iltana saimme olla ainoat asiakkaat suurimman osan illasta. Ruoka oli ihan ok, mutta ei mitenkään erikoista. Risotto oli yllätyksetön ja leipä annos todella kallis siihen nähden mitä se sisälsi. Listalla luki Talon leipää dippikastikkeilla. Siihen kuului 3 pientä palaa focacciaa, tapenadea ja oliiviöljyä. Jälkimmäistä en varsinaisesti nimittäisi dipiksi. 4 euron hinta oli kova. Samoin yllätti se, että ravintola laskutti kraanavedestä. Jälkiruokana ollut suklaakakku oli todella herkullinen. Ei ole sellainen paikka mihin hakeutuisin toiste, mutta voisi pärjätä sitten joskus kun Triplan talot ovat asutut.
Outi - 10.3.2020

★ 3.00344

Mukava kokemus

Ruoka ja palvelu oli hyvää, mutta pöytien sijoittelu on syytä miettiä uudelleen, jotta "ruokarauha" säilyy.
Marja - 7.3.2020

★ 4.00434

3 ruokalajin menu

Viihtyisä ravintola ja ruoka erittäin maistuvaa. Lohi ja vasikanposki oli erinomaista.
Laura - 7.3.2020

★ 4.00444

Maukasta!

Tila aavistuksen kolkko ja musiikki liian kovalla. Ruoka oli maukasta ja varsinkin suklaa jälkkärit kaavittiin kipoista
Tiina - 7.3.2020

★ 4.00545

Pojan synttäri-illallinen

Vietimme perheen kesken poikamme 10-v synttäriä. Henkilökunta huomioi meidät ja päivänsankarin todella hyvin ja palvelu oli kaikin puolin huomioivaa ja miellyttävää. Meitä palveli useita tarjoilijoita ja palvelu oli ystävällistä. Ravintolan äänimaailma on aika kova ja kaikuva. Isot lasi-ikkunat ja betoniset seinäpinnat heijastaa hälyä tehokkaasti. Tähän pitäisi kiinnittää huomiota. Katossa oli jonkin verran akustomateriaalia, mutta seinillä, lattialla ja kenties pöytien alapinnoille pitäisi laittaa vaimennuksia, että äänimaailma olisi levollisempi. Ruoka oli laadukkaan oloista ja hyvän makuista. Kaikissa annoksissa oli juustoa, joka ainakin omaan makuun oli hyvä juttu. Erityisesti pääruokana tarjoiltu vasikan poski oli todella mureaa ja maukasta. Kauniit annokset pääsisi paremmin esille, jos niitä ei tarjottaisi niin syvistä lautasista. Pääruokaakin oli hieman hassu kauhoa syvästä lautasesta. Pöydät oli erikoisen huteria. Istumaan mennessä pöydästä ottaa helposti tukea ja se meinaa heti keikata, kun on vain 3 jalkaa. Meillä ja viereisellä seurueella meinasi käydä hassusti. Kokonaisuutena hyvä paikka, maistuva ruoka ja todella hyvä palvelu. Itseäni meluisuus häiritsi siinä määrin, etten mielellään menisi sinne iltaa istumaan, ellei akustiikkaan tule huomattavaa parannusta. Uskon, että tästä paikasta tulee suosittu. Kiitokset!
Heikki - 6.3.2020

★ 3.00345

Kömpelöä palvelua, ruoka ”ihan ok”

Hello Gorgeusin sisustukseen ja drinkkeihin on panostettu, ja ravintolaan kannattaakin tulla nimenomaan drinkeille. Ruoka on ihan ok, mutta palvelu todella kömpelöä - kaikkea sai odotella, alkuun tuotiin väärä drinkki ja jälkiruoat unohdettiin tuoda kokonaan. Kömmähdys luvattiin paikata korvaamalla juomia, joista kuitenkin veloitettiin täsmälleen se drinkkilistassa ollut hinta ja laskuun lisättiin jokin keinotekoinen alennus. Melkoinen pettymys (koska keskustan Hello Strangerista on vain hyviä kokemuksia)!
Inna - 6.3.2020

★ 2.00341

Hello Gorgeous

Ruoka erinomaista, palvelu kohteliasta ja sujuvaa.
Toini - 6.3.2020

★ 4.00435

Hello Gorgeous!

Äänieritys parantunut hieman avauksesta ja onneksi lisäyksiä on tulossa. Tila on kyllä upea tähän tarkoitukseen ja kesällä avautuvaa terassia odotan innolla. Kolmen ruokalajin chefs menu oli loistava ja ruoka hieman suoraviivaisempaa kuin sisarravintolassa Hello Strangerissa. Kyllä Hello Gorgeous on tervetullut lisäys Pasilaan/Triplaan, vaikka ei varsinaisesti sijaitse edes Triplan sisällä. Tämä on erittäin positiivista sillä HG ei kärsi kauppakeskuksen negatiivisista puolista, jotka vaikuttavat tunnelmaan.
Kimi - 6.3.2020

★ 5.00545

Ihan ookoo

Paikka oli mukavasti sisustettu, ehkä kuitenkin hieman kolkko korkea tila. Alkuruuassa oli hyvät maut, mutta jos ruuan nimi on burrataa ja tomaattia niin siihen nähden burratan ja tomaatin määrä oli vähäinen ja basilikakakun aivan liian suuri. Vasikka pääruokana oli iso mutta aika keskinkertainen, suolaa olisi saanut olla enemmän ja annos oli hieman sekava monine komponentteineen, kuitenkin cashew puuttui vaikka se luki listassa, lisäksi pääruualle ehdotettu punaviini oli aivan liian tymäkkää jyräten alleen kaiken muun. Jälkkäri oli ehkä kokonaisuuden toimivin annos.
Sanna - 5.3.2020

★ 3.00233

Ystävän kanssa illallisella

Ruoka oli todella hyvää. Söimme 3 ruokalajin menun ja kaikki annokset erinomaisia. Hinta-laatusuhde todella hyvä. Paikka hieman kolkko kun uusi korkea tila, vaikka sisustus olikin tyylikäs ja viherkasveilla oli tilaa yritetty pehmentää. Menen ehdottomasti toisenkin kerran.
Reetta - 4.3.2020

★ 4.00544

Ilallinen

Olimme syömässä kolmen ruokalajin illallisen. Kaikki ruuat oli maistuvia ja isoja annoksia. Palvelu oli mieluisaa. Kannattaa huomioida että ravintolaan ei ole pääsyä Triplan sisältä mutta aivan pienen ulkomatkan päässä.
Tiina - 4.3.2020

★ 4.00445

Kaverinikin tykkäsi

Ei parannettavaa
Hanna - 3.3.2020

★ 5.00555

Hälyisä paikka hyvällä palvelulla

Palvelu oli tehokasta ja laadukasta. Tilassa kaikui ikävästi, mikä aiheutti kovan hälinän kun ihmiset keskustelivat. Ruoka näytti ja maistui hyvälle ja oli edullista.
Riikka - 29.2.2020

★ 2.00334

Ei uudestaan

Pöydät olivat niin ahtaasti että viereisessä pöydässä istuvien olisi voinut luulla kuuluvan omaan pöytäseurueeseen, ja lisäksi ravintolassa oli niin meluisaa ettei tarjoilijan kysymyksiä meinannut edes kuulla. Alkuruokana ollut tomaatti-burratakehitelmä oli erikoinen mutta kuitenkin ihan maistuva, mutta pääruoaksi tarjoiltu vasikanposki jäi maun vuoksi lähes kokonaan syömättä. Jälkiruokana ollut sulkaakakku teki parhaansa pelastaakseen kokemuksen mutta ei kuitenkaan niin hyvin ettemmekö olisi halunneet sen jälkeen poistua paikalta niin pian kuin mahdollista. Jälkiviisaasti tämä olisi kannattanut tehdä jo ennen ensimmäisen ruokalajin saapumista.
Tommi - 29.2.2020

★ 2.00223

Ystävällinen palvelu

Syötiin kolmen ruokalajin meni, jossa alkuruoka-Burrata oli hyvä, pääruoka (vasikanposki) keskinkertainen ja jälkkäri suklaakakku maukas. Palvelu oli ystävällistä, joskin keittiön osalta ehkä hieman hidasta siihen nähden, ettei kovaa ruuhkaa ollut.
Kiia - 28.2.2020

★ 4.00344

Great experience!

Overall our evening at Hello Gorgeous was a great experience! I didn’t have huge expectations to begin with but was very pleasantly surprised with the quality of the dishes, atmosphere and especially with the staff. Dishes were innovative with great clean flavors and thought put into the presentation. Would definitely recommend!
Vivien - 27.2.2020

★ 4.00445

Kiva pistäytymispaikka

Toinen kerta muutama viikko sitten avatussa ravintolassa eri kokoonpanolla. Söimme tarjousmenun, joka tällä kertaa laadullisesti heikompi kuin ensi syöntikerralla, määrällisesti kuitenkin yhtä hyvä. Seurue valitti puutuolien kovuutta ja kovaa melua huonosta akustiikkasuunnittelusta johtuen.
Päivi - 27.2.2020

★ 3.00334

Great experience!

Everything was perfect!
Anita - 25.2.2020

★ 4.00455

Ravintoloitsija, liity TableOnlineen

TableOnline on Suomen suurin online-pöytävarauspalvelu, joka tavoittaa viikoittain yli 100 000 aktiivista ravintola-asiakasta Suomessa ja Virossa.

Tarjoamme kattavan markkinoinnin lisäksi edistyneen varaustenhallintaohjelman, jolla varaustenhallinnan lisäksi keräät huomaamatta laajan asiakarekisterin ja voit pitää yhteyttä asiakkaisiisi. Olemme kiinnostuneet kuulemaan lisää juuri sinun ravintolastasi!

RAVINTOLOITSIJA, LUE LISÄÄ!