TableOnline Icon

Ravintolat Syöte

Syöte nyt myös TableOnlinessa. Löydä suosikkiravintolasi ja tee ilmainen pöytävaraus vaivattomasti minuutissa!


Isänpäivä brunssi

Aika hintava
Satu - 10.11.2019


Pettymys

Varasin meille pöydän olettamuksella että pääsemme nauttimaan `ala carte-listan lupaamia herkkuja. Ensimmäinen pettymys tuli siinä vaiheessa kun meille ilmoitettiin että ko. listalta ei voi vielä tilata vaan ainoa vaihtoehto on buffet. Tyydyimme siihen. Alkuun punajuurikeitto oli hyvää mutta pääruokapöydässä pettymykset jatkuivat. Lohipihvit olivat kuivia korppuja ja liha mautonta. Jälkiruoalla meille gluteenittomille tarjottiin omenapiirakkaa jäätelöllä jolla nyt jonkin verran saatiin pettymystä kuitattua. Palvelu oli muutoin hyvää. Aamupalaa kohtaan oli odotukset korkealla mutta hyvin pian sitäkin seurasi pettymys, ei ollut marjakiisseliä eikä kananmunia, puuro keitettiin meille erikseen ja ”paiskattiin” tarjoilupöytään, hämmästys oli suuri kun kysymyksessä oli ylisuolattu vesi jossa lillui muutama kaurahiutale. Ei saisi olla selittelyä että kausi ei ole vielä kunnolla alkanut, maksavilla asiakkailla on pitkä muisti...
Tiina - 9.11.2019

Ravintoloitsija, liity TableOnlineen

TableOnline on Suomen suurin online-pöytävarauspalvelu, joka tavoittaa viikoittain yli 100 000 aktiivista ravintola-asiakasta Suomessa ja Virossa.

Tarjoamme kattavan markkinoinnin lisäksi edistyneen varaustenhallintaohjelman, jolla varaustenhallinnan lisäksi keräät huomaamatta laajan asiakarekisterin ja voit pitää yhteyttä asiakkaisiisi. Olemme kiinnostuneet kuulemaan lisää juuri sinun ravintolastasi!

RAVINTOLOITSIJA, LUE LISÄÄ!