TableOnline Icon

Ravintolat Syöte

Syöte nyt myös TableOnlinessa. Löydä suosikkiravintolasi ja tee ilmainen pöytävaraus vaivattomasti minuutissa!


Keskinkertainen

Kivalla kierrätysidealla oleva ravintola, joka valitettavasti tuntui enemmän mitäänsanomattomalta urheiluhallin kahviolta. Jos etsit tunnelmallista ruokapaikkaa illaksi, tämä ei välttämättä sellainen ole. Meidät istutettiin loisteputkivalojen alle, vaikka muualla oli kynttilöin varusteltuja pöytiä. Burgeribuffa oli keskinkertainen. Palvelu oli ystävällistä.
Pirjo - 21.2.2020


Kiitokset

Naapuripöytä oli aika lähellä, mutta ei sinänsä haitannut. Tulemme uudestaan.
Maria - 25.1.2020


Ruoka oli hyvää

Meidät ohjattiin illallisella syömään toiselle puolelle ravintolaa, joka vaikutti aamupalapuolelta, ja jossa oli karmea kirkas valaistus. Tämä oli kieltämättä melkoinen tunnelmanrikkoja. Ruoka sen sijaan oli hyvää. Viinilistaa ei ollut lainkaan, ja jouduin kysymään sitä tiskiltä. Löytyi kahta eri punaviiniä, joista minulle ei osattu kertoa mitään, ja shampanjaa ei talossa ollut lainkaan. Pienen etsinnän jälkeen löytyi Proseccoa. Meille sanottiin, että pizzaa ei voi tilata, koska Pizzapohjat ovat loppu. 10min meidän jälkeen saapuneelle isommalle seurueelle pitsaa kuitenkin tuntui löytyvän pöytään ilman mitään ongelmia.
Laura - 26.12.2019


Joulubuffet

Ruoka ehkä pienoinen pettymys, mutta paikka siisti ja tunnelma mukavan rauhallinen.
Kirsi - 24.12.2019


Jouluruokapalaute

Tarjoilupöydän lautaset vajaita, melkein tyhjiä klo 16.30. Joulumakkaroita ei ollut, mitä luvattiin.Uunilohta kaivattiin, samoin joululaatikoita.Poroa olisi pitänyt olla ehdottomasti tarjolla.-joululiinat(kunnon pöytäliinat, ei vain kaitaliinat)ja viinilasit pöydissä olisi tuonut joulun tunnelmaa!
Pirjo - 24.12.2019


Perinteinen jouluateria 24.12.2019

Perinteinen noutopöydän jouluateria modernilla tvistillä maistui kolmen hengen seurueellemme. Palvelu sujui ystävällisellä otteella. Juomien tarjoilu pöytiin olisi ollut mukavampaa. Ravintolan väki oli pyrkinyt kattamaan joulun tunnelmaan, mutta tilan kolkkous valitettavasti vei tunnelmasta ison osan.
Tarja - 24.12.2019


Hinta-laatusuhde ei ollut kohdillaan

Valikoima oli huonompi, kuin mitä menussa luvattiin. Ruoan maku oli keskinkertainen. Itse joutui kuljettelemaan likaisia astioita, ihan kuin olisi ollut jossain halvassa tienvarsikahvilassa. Hinta oli kylläkin paremman ravintolan ja palvelun mukainen. Aikamoinen pettymys jouluillallisesta! Jos hinta olisi ollut puolet vähemmän, olisi ollut lastu ja hinta paremmin kohdallaan....
Johanna - 24.12.2019


Isänpäivä brunssi

Aika hintava
Satu - 10.11.2019


Pettymys

Varasin meille pöydän olettamuksella että pääsemme nauttimaan `ala carte-listan lupaamia herkkuja. Ensimmäinen pettymys tuli siinä vaiheessa kun meille ilmoitettiin että ko. listalta ei voi vielä tilata vaan ainoa vaihtoehto on buffet. Tyydyimme siihen. Alkuun punajuurikeitto oli hyvää mutta pääruokapöydässä pettymykset jatkuivat. Lohipihvit olivat kuivia korppuja ja liha mautonta. Jälkiruoalla meille gluteenittomille tarjottiin omenapiirakkaa jäätelöllä jolla nyt jonkin verran saatiin pettymystä kuitattua. Palvelu oli muutoin hyvää. Aamupalaa kohtaan oli odotukset korkealla mutta hyvin pian sitäkin seurasi pettymys, ei ollut marjakiisseliä eikä kananmunia, puuro keitettiin meille erikseen ja ”paiskattiin” tarjoilupöytään, hämmästys oli suuri kun kysymyksessä oli ylisuolattu vesi jossa lillui muutama kaurahiutale. Ei saisi olla selittelyä että kausi ei ole vielä kunnolla alkanut, maksavilla asiakkailla on pitkä muisti...
Tiina - 9.11.2019

Ravintoloitsija, liity TableOnlineen

TableOnline on Suomen suurin online-pöytävarauspalvelu, joka tavoittaa viikoittain yli 100 000 aktiivista ravintola-asiakasta Suomessa ja Virossa.

Tarjoamme kattavan markkinoinnin lisäksi edistyneen varaustenhallintaohjelman, jolla varaustenhallinnan lisäksi keräät huomaamatta laajan asiakarekisterin ja voit pitää yhteyttä asiakkaisiisi. Olemme kiinnostuneet kuulemaan lisää juuri sinun ravintolastasi!

RAVINTOLOITSIJA, LUE LISÄÄ!