TableOnline Icon

Kuopion Saana miehet

Siikaranta 12, Kuopio

Sauna & spa Kylpylästämme löytyy 30-paikkainen yleissauna, sisäporeallas, kaksi putoussuihkua, elämyssuihku ja lämmitettäviä lepotuoleja.

Kylpylän ulkoalueilla on savusauna ja kaksi lämminvesiallasta. Kylpylän hinta: ma-to 12€ /hlö ja pe-su 16€ /hlö. Maksu oikeuttaa kahden tunnin oleskeluun kylpyläosastollamme. Kylpylälipun hintaan kuuluu sisäänpääsyn lisäksi kankainen laudeliina. Voit ottaa mukaan oman pyyhkeen, tai vuokrata sen meiltä hintaan 4€. Myös omien kylpyläsandaalien käyttö on sallittua. Sama koskee kylpytakkia. Kaikki saunamme ovat yhteissaunoja, eli uima-asun käyttö pukuhuoneiden ulkopuolella on välttämätöntä. mme löytyy 30-paikkainen yleissauna, sisäporeallas, kaksi putoussuihkua, elämyssuihku ja lämmitettäviä lepotuoleja. Kylpylän ulkoalueilla on savusauna ja kaksi lämminvesiallasta. Kylpylän hinta: ma-to 12€ /hlö ja pe-su 16€ /hlö. Maksu oikeuttaa kahden tunnin oleskeluun kylpyläosastollamme. Kylpylälipun hintaan kuuluu sisäänpääsyn lisäksi kankainen laudeliina. Voit ottaa mukaan oman pyyhkeen, tai vuokrata sen meiltä hintaan 4€. Myös omien kylpyläsandaalien käyttö on sallittua. Sama koskee kylpytakkia. Kaikki saunamme ovat yhteissaunoja, eli uima-asun käyttö pukuhuoneiden ulkopuolella on välttämätöntä. Kylpyläosastomme on anniskelualuetta vain oleskelutilan ja terassin osalta. Suihkuun, saunoihin tai altaisiin juomien vienti on ehdottomasti kielletty. Omien juomien ja ruokien tuominen on kiellettyä kaikkiin Saanan tiloihin. Käythän suihkussa ennen saunaosastolle menoa. Käytyäsi savusaunassa peseytyminen ennen altaisiin tai muihin saunoihin menemistä on erityisen tärkeää. Kylpyläosastolle ja pukuhuoneisiin pääset rannekkeella, jolla voit myös lukita vapaasti valitsemasi pukukaapin. Voit tallentaa rannekkeellesi rahaa ja maksaa sillä ostoksiasi kaikissa Saanan myyntipisteissä. Muistathan palauttaa rannekkeen palvelutiskille, kun lopetat kylpemisen. Laudeliinoille ja vuokrapyyhkeille on palautuspaikka pukuhuoneessa. Meillä on rajallinen määrä pukukaappeja, joten huomioithan, että ruuhka-aikoina kylpylään pääsyä saattaa joutua odottamaan. Sauna & span ikäraja klo 17 jälkeen on 18 vuotta.

Kuopion Saana miehet KuopioKuopion Saana miehet KuopioKuopion Saana miehet KuopioKuopion Saana miehet KuopioKuopion Saana miehet Kuopio
Arvostelut

4.50 / 5

Arvostelut (8)

3.75Ruoka
4.63Tunnelma
4.25Palvelu

Saana Sauna & Spa

Erittäin viihtyisä sauna- & allasalue.
Tatu - 22.6.2020

★ 5.00555

Hieno paikka

Paljon hyvää, mutta korjaisin myös paljon. Henkilökuntaa ei ollut riittävästi ja välillä uusia tilauksia sai jonotella altaan puolella todella pitkään. Emme olleet paikalla ruuhka-aikaan. Vaatelokeron sähköinen mekanismi toimi yskien ja välillä tunsin itseni idiootiksi seisoessani oven edessä minuuttitolkulla odottaessani lukon reagointia. Puitteet, maisemat ja saunat oikein mainiot.
Jarkko - 16.6.2020

★ 4.00343
Näytä lisää
Erikoisala

ViiniOlut
Avoinna

MA
10:00-22:00
TI
10:00-22:00
KE
10:00-22:00
TO
10:00-22:00
PE
10:00-24:00
LA
10:00-24:00
SU
12:00-20:00

4.50

Arvostelut (8)

3.75Ruoka
4.63Tunnelma
4.25Palvelu

Saana Sauna & Spa

Erittäin viihtyisä sauna- & allasalue.
Tatu - 22.6.2020

★ 5.00555

Hieno paikka

Paljon hyvää, mutta korjaisin myös paljon. Henkilökuntaa ei ollut riittävästi ja välillä uusia tilauksia sai jonotella altaan puolella todella pitkään. Emme olleet paikalla ruuhka-aikaan. Vaatelokeron sähköinen mekanismi toimi yskien ja välillä tunsin itseni idiootiksi seisoessani oven edessä minuuttitolkulla odottaessani lukon reagointia. Puitteet, maisemat ja saunat oikein mainiot.
Jarkko - 16.6.2020

★ 4.00343

Arvostelu

Saunatilojen siisteys ja viihtyisyys erinomainen. Ruokailu ei tällä kertaa ollut mahdollista yksityistilaisuuden vuoksi. Tämä palautelomake ei kuitenkaan anna jättää kohtaa tyhjäksi. Tarjoiluhenkilökunta ansaitsee Niclaksen, muistaakseni se oli hänen nimensä, ansiosta vielä 4 tähteä. Niclas oli koko vierailummke ajan erittäin palveluhenkinen, iloinen ja ystävällinen. Valitettavasti ihan koko henkilökunta ei tänään yltänyt samalle tasolle, joten Nicklaksen 7 tähteä jättää keskiarvon kuitenkin vain 4 tähteen. Tilausuuden varaaminen onkin täysin oma juttunsa. Table-onlinen ansiosta se ylipäätään onnistui. Prosesessinne puhelin ja/tai sähköposti toiminnoissa kaipaa suurta korjaamista.
Juha - 5.6.2020

★ 4.00144

Palaute

Ison saunan löylyt olivat hiukan kuivat, hampurilaispihvi voisi olla vielä paremmin maustettu
Henri - 2.6.2020

★ 4.00355

Hyvät löylyt

Savusauna oli paras
Jere - 20.1.2020

★ 5.00453

Loistava paikka

Kiitos erinomaisesta palvelusta, sehr gut!!!
Pasi - 9.1.2020

★ 5.00555

Muutamia vinkkejä :)

Moi, saunamaailma oli erittäin laadukas. Toiveen/kehitysideana teille muutama vinkii: Miesten pukuhuoneen pukukaapeissa ei enää ollut henkareita (varastettu tmv?) jonkin näköinen kiinteä koukku kaapin sisäseinään tai vaatetankoon voisi olla yksi vaihtoehto! Ei tarvitsisi vaatteita jättää kenkien päälle. Toinen idea: Terassilla liikkuessa jäätynyt kulkuväylä vaikutti todella vaaralliselta, varsinkin huonommin liikkuville ihmisille se on jopa vaarallinen. Ehdottaisin, että hankitte ns. Vesilämmitteisen kulkumaton savusaunan, altaiden ja sisätilan välille :) parantaisi turvallisuutta huomattavasti!
Jarno - 17.11.2019

★ 5.00555

Saunominen

Kehitysideoita Sisäsauna oli kesy. Vaatisi paljon suuremman kiukaan tai kaksi saman kokoista kiuasta. Kaiteita saunaan joista tukea kun nousee lauteille tai pois , etenkin ulkosaunaan vanhuksille ja huono polvisille. Lämpömatot ulos, siellä liukasta. Puiset portaat järveen. Pitäisi olla pitkät ja loivat. Talvella pumppu , jotta pääsee pulahtamaan. Lisää pyyhekoukkuja pukutilaan ja suihkuun sekä istumapaikkoja pukutilaan.
Jarmo - 19.10.2019

★ 4.00444

Ravintoloitsija, liity TableOnlineen

TableOnline on Suomen suurin online-pöytävarauspalvelu, joka tavoittaa viikoittain yli 100 000 aktiivista ravintola-asiakasta Suomessa ja Virossa.

Tarjoamme kattavan markkinoinnin lisäksi edistyneen varaustenhallintaohjelman, jolla varaustenhallinnan lisäksi keräät huomaamatta laajan asiakarekisterin ja voit pitää yhteyttä asiakkaisiisi. Olemme kiinnostuneet kuulemaan lisää juuri sinun ravintolastasi!

RAVINTOLOITSIJA, LUE LISÄÄ!