TableOnline Icon

Rae Meierei

Dunkri 5, Tallinn

Viron ensimmäinen ja ainoa meijeri-ravintola jatkaa virolaisten perinteiden ylläpitoa.

Juustomestarin juustonvalmistusta voi seurata suoraan ravintolan pöydistä. Paikanpäällä tehdyt juustot tarjoillaan pöytään tuoreimmillaan ja autenttisimmassa mahdollisessa muodossa. Kaikesta huolimatta, ravintola MeiRei ei ole pelkkä juustoravintola, vaan ruokalistalta löytyy myös muita virolaisia perinteitä kunnioittavia annoksia. Ravintolassa on avokeittiö ja sisustus on industrial-henkistä, yhdistettynä vanhan meijerin tyyliin. Suureen ravintola-saliin mahtuu parhaimmillaan 250 ihmistä ja kesäisin voi ruokailla myös aurinkopuutarhan terassilla.

Rae Meierei TallinnRae Meierei TallinnRae Meierei TallinnRae Meierei TallinnRae Meierei TallinnRae Meierei TallinnRae Meierei TallinnRae Meierei TallinnRae Meierei TallinnRae Meierei TallinnRae Meierei Tallinn
Avoinna

MA
-
TI
-
KE
17:00-00:00
TO
17:00-00:00
PE
15:00-00:00
LA
12:00-00:00
SU
12:00-23:00

Ravintoloitsija, liity TableOnlineen

TableOnline on Suomen suurin online-pöytävarauspalvelu, joka tavoittaa viikoittain yli 100 000 aktiivista ravintola-asiakasta Suomessa ja Virossa.

Tarjoamme kattavan markkinoinnin lisäksi edistyneen varaustenhallintaohjelman, jolla varaustenhallinnan lisäksi keräät huomaamatta laajan asiakarekisterin ja voit pitää yhteyttä asiakkaisiisi. Olemme kiinnostuneet kuulemaan lisää juuri sinun ravintolastasi!

RAVINTOLOITSIJA, LUE LISÄÄ!