TableOnline Icon

Tampereen Teatteri

Keskustori 2, Tampere

Tampereen Teatterin suosittu perjantai- ja lauantaibuffet tarjoilee puhtaita, rehellisiä makuja keskustan paraatipaikalla.

Hienon yli 100-vuotiaan teatterin yläsali on tunnelmaltaan aivan erityinen. Teatterin alkuperäistä ilmettä kunnioittavasta kauniista yläsalista on upeat näkymät Keskustorille ja Raatihuoneelle. Buffet menu vaihtuu kaksi kertaa vuodessa, syksyllä ja alkuvuodesta. Asiantunteva ja ystävällinen henkilökunta auttaa myös viinien ja jälkiruokajuomien valinnassa. Buffet on katettuna perjantaisin ja lauantaisin klo 17.15. ennakkovarauksella. Ennakkotilauksesta menun voi varata yli 20 hengen ryhmälle myös muille päiville.

Tampereen Teatteri TampereTampereen Teatteri TampereTampereen Teatteri TampereTampereen Teatteri TampereTampereen Teatteri TampereTampereen Teatteri TampereTampereen Teatteri TampereTampereen Teatteri TampereTampereen Teatteri TampereTampereen Teatteri TampereTampereen Teatteri TampereTampereen Teatteri TampereTampereen Teatteri Tampere

Ravintoloitsija, liity TableOnlineen

TableOnline on Suomen suurin online-pöytävarauspalvelu, joka tavoittaa viikoittain yli 100 000 aktiivista ravintola-asiakasta Suomessa ja Virossa.

Tarjoamme kattavan markkinoinnin lisäksi edistyneen varaustenhallintaohjelman, jolla varaustenhallinnan lisäksi keräät huomaamatta laajan asiakarekisterin ja voit pitää yhteyttä asiakkaisiisi. Olemme kiinnostuneet kuulemaan lisää juuri sinun ravintolastasi!

RAVINTOLOITSIJA, LUE LISÄÄ!