TableOnline Icon

Farm to table Helsinki

Tallberginkatu 1, Helsinki

Farm to table Helsinki HelsinkiFarm to table Helsinki HelsinkiFarm to table Helsinki HelsinkiFarm to table Helsinki HelsinkiFarm to table Helsinki HelsinkiFarm to table Helsinki HelsinkiFarm to table Helsinki HelsinkiFarm to table Helsinki HelsinkiFarm to table Helsinki HelsinkiFarm to table Helsinki HelsinkiFarm to table Helsinki HelsinkiFarm to table Helsinki Helsinki

Farm to table Helsinki marraskuussa Yhdeksäs Farm to table​ - illallis​viikonloppu pidetään marraskuussa Torkkelinmäellä 22.

-23.11. Långötorpin puutarhureiden talvikotiin katetaan jälleen 14 hengen pöytä ja kattauksia on perjantaina ja lauantaina molempina kaksi, klo 16 ja klo 20. Farm to table Helsinki on puutarhuri Merja Niemisen ja keittiömestari Heikki Liekolan ideoima illalliskonsepti. Merja tuo Helsinkiin Tammisaaresta sisäsaaristosta Långötorpin puutarhan ja lähialueen parhaat raaka-aineet ja Heikki luo niistä ainutlaatuisen maistelumenun. Menua täydentää Heikin puolison Sanna Hellström-Liekolan valitsema juomapaketti. Illallisen tarjoilevat Heikki, Sanna ja Merja. Marraskuussa puutarhasta saadaan vielä tuoreena ainakin lehtikaalia ja hetki sitten nostettuja juureksia, jotka ovat tähän aikaan vuodesta herkullisimmillaan. Lisäksi olemme kuivanneet kesän yrttejä, kukkia, marjoja ja käpyjä ja mukana on Farm to tablen tavaramerkiksi muodostuneita umamin lähteitä fermentoituja vihanneksia. Menua täydennettään Långön ympäriltä kalastetulla villikalalla, Heikin isän keräämillä sienillä sekä Mörbyn ​luomutilan viljalla ja Alex Biströmin metsästämällä peuralla. Menun hinta 80 eur, josta puolet maksetaan varauksen yhteydessä. Lämpimästi tervetuloa, Merja, Heikki ja Sanna

Arvostelut

5.00 / 5

Arvostelut (15)

4.93Ruoka
4.93Tunnelma
5.00Palvelu

Upeaa ruokaa

Ihania suomalaisia makuja aasialaisilla vivahteilla. Mukava tunnelma!
Vesa - 28.9.2019

★ 5.00555

Ainutlaatuinen ruokaelämys / A unique culinary experience

Take a Michelin star chef who's both talented and kind, a passionate gardener from the Finnish archipelago and an innovative sommelier. These three will guarantee you an unforgettably delicious experience of Finnish haute cuisine prepared in ways you would never expect. If you have a chance to attend one of these dinners, don't think twice, just go!
Anni - 28.9.2019

★ 5.00555
Näytä lisää
Avoinna

MA
-
TI
-
KE
-
TO
-
PE
16:00-23:00
LA
16:00-23:00
SU
-

5.00

Arvostelut (15)

4.93Ruoka
4.93Tunnelma
5.00Palvelu

Upeaa ruokaa

Ihania suomalaisia makuja aasialaisilla vivahteilla. Mukava tunnelma!
Vesa - 28.9.2019

★ 5.00555

Ainutlaatuinen ruokaelämys / A unique culinary experience

Take a Michelin star chef who's both talented and kind, a passionate gardener from the Finnish archipelago and an innovative sommelier. These three will guarantee you an unforgettably delicious experience of Finnish haute cuisine prepared in ways you would never expect. If you have a chance to attend one of these dinners, don't think twice, just go!
Anni - 28.9.2019

★ 5.00555

Farm to table Helsinki

Unohtumaton kaikkia aisteja hivelevä makumatka suomalaiseen yksityispuutarhaan ja sen tuoksujen sekä makujen nerokkaaseen yhdistelyyn. Lämmin kiitos!
Veera - 27.9.2019

★ 5.00545

Farm to table 8

Maukasta, monipuolista ja paljon vihreää.
Tiina - 27.9.2019

★ 5.00555

Extraordinary experience

Food was out of this world. Great experience overall. Loved it. Thank you
Severi - 27.9.2019

★ 5.00555

Intiimi tunnelma, hieno kokemus!

Hieno kokemus. Intiimi tunnelma, loistava ruoka.
Leena - 21.9.2019

★ 5.00455

Kiitos!

Täydellinen ilta!!
Sikke - 21.9.2019

★ 5.00555

Erinomaisen maistuva ilta

Hienoja ja yllättäviä makuja ilta täynnä!
Päivi - 20.9.2019

★ 5.00555

Viihtyisä vehreä kokemus

Eipä jäänyt juuri kehitysideoita mieleen, nautin kokonaisuudesta ja oli mukavaa, että tarjolla oli myös alkoholittomia juomavaihtoehtoja!
Sara - 20.9.2019

★ 5.00555

Farm to Table 7 Kaapelitehtaalla

Farm to Table ei petä! Upeat raaka-aineet, loistava toteutus. Suosittelen lämpimästi.
Aija - 20.9.2019

★ 5.00555

Huikea elämysten ilta

Makujen, viinien, ilmapiirin ja ihan kaiken osalta ylitti korkeimmatkin odotukset. Suomalainen kasvismaailma parhaimmillaan, kala ja liha ikäisevän hyvää ja eettistä lähiruokaa kaikki. Jäi muisteltavaa pitkäksi aikaa. Vaikea ylittää. Ihana konsepti!
Ari - 25.5.2019

★ 5.00555

Mainio popup

Popup järjestäjien kotikeittiössä Kalliossa. Mainiota, ajankohtaista ruokaaa ja yhteisessä isossa pöydässä hyvä tunnelma. Mielenkiintoiset viinit, mutta paketin hintaa voisi hieman miettiä.
Juha - 24.5.2019

★ 5.00555

Farm to Table 6

Erinomainen konsepti! Upeita makuja, pieteetillä tehtyä, kauniita annoksia. Fine dining sanan varsinaisessa merkityksessä!
Aija - 24.5.2019

★ 5.00555

Erilainen pop up

Puutarhuri Merjan talvikodissa Kalliossa järjestetty Farm to table oli upea kokemus. Intiimi tunnelma yhteispöydässä oli illan parasta antia, vaikkakin Heikin ja Merjan yhteispeli ruoanlaiton ja raaka-aineiden kanssa oli erinomaista! Viineistä myös kiitos, noudatti hienosti illan teemaa eivätkä olleet liian monimutkaisia tai vieneet huomiota liiaksi.
Kimi - 24.5.2019

★ 5.00555

Uniikkia ja yllätyksellistä

Pop-upit vaativat sekä järjestäjiltä että osallistujilta tiettyä seikkailumieltä, ja siksi niihin osallistuminen on niin hauskaa. Torkkelinmäellä sijaitsevaan asuntoon oli katettu tyylikäs pöytä, joka vastasi popupien ajatusta: Yksi pitkä pöytä, 12 vierasta. Oli mukavaa jutella vieraitten kanssa, joskin se vaatii aina heittäytymistä, ja sitä että löytää jotain yhteistä. Oli hauskaa, että aterian kasvikset viljellyt puutarhuri oli mukana tarjoilemassa ja kertomassa raaka-aineista ja vastaamassa kysymyksiin. Tuli todella huomioitu olo myös, kun kokki tuli erikseen kysymään mistä pidimme eniten. Muutenkin tila oli hauskan intiimi; kokki työskenteli samassa tilassa, joten hän osallistui keskusteluun aina kun ehti. Illallinen oli ennenkaikkea tyylikäs ja lämmin tilaisuus. Sommelieri oli mainion luonteva kertoessaan viineistä. Seurueeni tykästyi myös alkoholittomaan kombucha -tarjontaan, josta myös osattiin kertoa. Ja se saaristolaisleipä...
Mirjami - 12.4.2019

★ 5.00555

22.11.2019 - 23.11.2019

Långötorpin puutarhan ja Heikki Liekolan Farm to table illallinen 22.-23.11.2019

Yhdeksäs Farm to table - illallisviikonloppu pidetään marraskuussa Torkkelinmäellä 22.-23.11. Långötorpin puutarhureiden talvikotiin katetaan jälleen 14 hengen pöytä ja kattauksia on perjantaina ja lauantaina molempina kaksi, klo 16 ja klo 20. Farm to table Helsinki on puutarhuri Merja Niemisen ja keittiömestari Heikki Liekolan ideoima illalliskonsepti. Merja tuo Helsinkiin Tammisaaresta sisäsaaristosta Långötorpin puutarhan ja lähialueen parhaat raaka-aineet ja Heikki luo niistä ainutlaatuisen maistelumenun. Menua täydentää Heikin puolison Sanna Hellström-Liekolan valitsema juomapaketti. Marraskuussa puutarhasta saadaan vielä tuoreena ainakin lehtikaalia ja hetki sitten nostettuja juureksia, jotka ovat tähän aikaan vuodesta herkullisimmillaan. Lisäksi olemme kuivanneet kesän yrttejä, kukkia, marjoja ja käpyjä ja lisäksi mukana on Farm to tablen tavaramerkiksi muodostuneita umamin lähteitä fermentoituja vihanneksia. Menua täydennettään Långön ympäriltä kalastetulla villikalalla, Heikin isän keräämillä sienillä sekä Mörbyn ?luomutilan viljalla ja Alex Biströmin metsästämällä peuralla. Menu 80 euroa. Lämpimästi tervetuloa, Merja, Heikki ja Sanna

Ravintoloitsija, liity TableOnlineen

TableOnline on Suomen suurin online-pöytävarauspalvelu, joka tavoittaa viikoittain yli 100 000 aktiivista ravintola-asiakasta Suomessa ja Virossa.

Tarjoamme kattavan markkinoinnin lisäksi edistyneen varaustenhallintaohjelman, jolla varaustenhallinnan lisäksi keräät huomaamatta laajan asiakarekisterin ja voit pitää yhteyttä asiakkaisiisi. Olemme kiinnostuneet kuulemaan lisää juuri sinun ravintolastasi!

RAVINTOLOITSIJA, LUE LISÄÄ!