TableOnline Icon

Ruusuniemi

Merenkulkijankuja 3, Helsinki

Merellinen ja tyylikäs Ruusuniemi palvelee Vuosaaressa meren rannalla, vain reilun 20 minuutin ajomatkan päässä Helsingin keskustasta.

1970-luvulla rakennetulla puurakennuksella on kiinnostava historia teollisuuden ja politiikan ylimmän johdon edustuskäytössä. Kauniit tilat tarjoavat nyt tasokkaat ja toimivat puitteet kokouksille, yritystilaisuuksille, juhlille ja pop-ravintolapäiville. Ruusuniemen ainutlaatuinen tunnelma syntyy varmalla maulla sisustetuista monikäyttöisistä sisätiloista, auringossa kylpevästä laajasta terassialueesta ja upeasta merinäköalasta. Kun tähän lisätään tasokas ruoka ja huomaavainen palvelu, vieraiden viihtyminen on taattu. Illan pimetessä isoihin takkoihin sytytettävät tulet viimeistelevät lämpimän ilmapiirin.

Ruusuniemi HelsinkiRuusuniemi HelsinkiRuusuniemi HelsinkiRuusuniemi HelsinkiRuusuniemi HelsinkiRuusuniemi HelsinkiRuusuniemi HelsinkiRuusuniemi HelsinkiRuusuniemi HelsinkiRuusuniemi Helsinki

20.12.2019 - 20.12.2019

Joululounas

Nauti kolmen ruokalajin maittava joululounas Ruusuniemen kauniissa merellisissä maisemissa. JOULULOUNASMENU Punajuurta, silliä ja suolakurkkua * Vasikan poskea, kateenkorvaa ja perunarisottoa tai Tattikroketti ja perunarisottoa * Piparkakkupuuro ja karpaloa 39,00 € Viinit menulle 32,00 €

Ruusuniemi
Helsinki

Ravintoloitsija, liity TableOnlineen

TableOnline on Suomen suurin online-pöytävarauspalvelu, joka tavoittaa viikoittain yli 100 000 aktiivista ravintola-asiakasta Suomessa ja Virossa.

Tarjoamme kattavan markkinoinnin lisäksi edistyneen varaustenhallintaohjelman, jolla varaustenhallinnan lisäksi keräät huomaamatta laajan asiakarekisterin ja voit pitää yhteyttä asiakkaisiisi. Olemme kiinnostuneet kuulemaan lisää juuri sinun ravintolastasi!

RAVINTOLOITSIJA, LUE LISÄÄ!