TableOnline Icon

Ravintolat Oulu

Oulu nyt myös TableOnlinessa. Löydä suosikkiravintolasi ja tee ilmainen pöytävaraus vaivattomasti minuutissa!


Kansainvälinen, Suomalainen, Perinteinen

Skandinaavinen, Ranskalainen, Pohjoismainen

Kansainvälinen, Moderni, Suomalainen

Ravintola Hugo

Ruoka ja palvelu olivat ensiluokkaisia, hyvin mietitty menukokonaisuus ja viinit tarkoin mietitty.
Salla - 5.6.2020

★ 5.00
555

Viihtyisä ja maittava ilta

Miljö, palvelu ja ruoka erittäin hyvä
Markku - 5.6.2020

★ 5.00
555

Arvostelu

Voi, miten taivaallista ruokaa! Kiitos!
Virve - 5.6.2020

★ 5.00
555

Täyden 10 suoritus

Erinomaisen kiva ilta. Hyvää ruokaa ja juomaa mukavasti tarjoiltuna.
Hannu - 5.6.2020

★ 5.00
555

Hugon paluu

Ruoka erinomaista, vaikka kuuden ruokalajin tarjoilu alkoi varsin verkkaiseen tahtiin. Kaksi ruokalajia ensimmäisen kahden tunnin aikana. Erinomaiset ruoat, hyvä palvelu. Panostakaa juomapakettien esittelyyn, nyt oli aika vähäistä. Vettäkin voisi kaadella laseihin, nyt karahvi tuli pöydän päätyyn ja sekin pyydettäessä.
Matti - 5.6.2020

★ 4.00
554

Tuban visa

Hyvä visa ja hyvää burgeria
Mikko - 3.6.2020


Mk

Yleisimmät allergeenit (esim. Kala, maito, pähkinät, manteli) pitäisi olla kirjoitettuina ruokien kohdalle, olisi asiakkaalle helpompaa.
Milla - 14.3.2020


Brunssi

Salaatit brunssilla oli oikein maukkaita. Pita ja kebab pääruokana ei ollut nin maittavaa.
Jaan - 14.3.2020


Erittäin hyvä ruoka

Olisipa vain ollut enemmän tilaa mahassa. Koskaan en ole Tuban ruokaan pettynyt, ja tälläkin kertaa kaikki oli erinomaista.
Atte - 7.3.2020


Table for 2

Tarjoilijat eivät tunne ravintolan juomavalikoimaa. Valkoviinejä oli kolme vaihtoehtoa, joista yhden rypäleitä tiedustellessani sain vastaukseksi "vino blanco". Toinen tarjoilija esittelisi alkoholittomista oluista vain Heinekenin, vaikka pullon avaamisen jälkeen huomasinne kaapissa Brooklynin Hoppy Lagerin. Juomavalikoima ei ole niin laaja, etteikö tatjoilija sitä voisi opetella. Astiat kerättiiin pöydästä varsin hitaasti. Pizza oli hyvää.
Marika - 7.3.2020


Hugo menu

Menu oli hyvä ja yllätyksellinen. Maut jäivät kuitenkin tällä kertaa haukipihvissä ja pääruoan härässä vaisuiksi. Muiden ruokien ja viinipaketin sekä erityisesti tarjoilun (ainoa miestarjoilija, sukupuoli ei olennaista mutta palvelu kyllä) ollessa täydellisiä kokonaisuus kipusi kuitenkin kevyesti oululaisten ravintoloiden top 3:een.
Lasse - 7.3.2020

★ 4.00
455

Mahtava palvelu, ruoka pieni pettymys

Söimme Menu Hugot viinipaketilla. Ruoista kaikki olivat kyllä hyviä, mutta hintaansa nähden olisi odottanut enemmän yllätyksellisyyttä ja makujen ilotulitusta, sekä vain yleistä "hifistelyä". Erityisesti pääruokana ollut aasialaistyylinen härkä oli kovin vaisu. Myskikurpitsaruoalle erityismaininta, sitä ihasteli koko seurueemme. Viinit olivat pääsääntöisesti oikein hyviä ja täydensivät ruokia mukavasti. Erityismaininta jälkiruokaviinille, joka oli herkullista ja mieleenpainuvaa! Jouduimme odottamaan pääruokaa aivan liian pitkään, ja niin näytti käyvän myös muille pöytäseurueille. En tiedä mitä keittiössä tapahtui, mutta tarjoilija kuitenkin paikkasi tilanteen hienosti. Palvelu oli muutenkin erinomaista koko illan. Kahvin sijaan halusimme päättää illan vähän jollain muulla, joten tarjoilijan suosituksesta päädyimme portviiniin, joka osoittautui erittäin herkulliseksi. Kaikenkaikkiaan ilta oli erittäin onnistunut, miljöö oli viihtyisä ja palvelu erinomaista. Ainoastaan ruoalta olisimme jääneet kaipaamaan enemmän.
Panu - 6.3.2020

★ 4.00
455

Hyvää oli

Hyvää oli
Toni - 29.2.2020


Loistavaa vegebrunssi

Ihana, erilainen miljöö. Brunssit eivät petä. Jälkiruokaan vielä pikku panostus, niin 5+
Nina - 29.2.2020


Upeita makuja

Hugon uudistus on onnistunut hienosti ja tunnelma on rento ja välitön. Ruoka oli todella hyvää ja viinit myös!
Veera - 29.2.2020

★ 5.00
555

Feelings

Excellent experience once again. Thank's ,Tuba!!
Marja - 29.2.2020


Se itse ruoka oli pettymys

Kävimme uudistetussa Hugossa. Ravintolahan on hieno ja palvelu pelaa, ei siinä mitään. Mutta se itse ruoka oli todella iso pettymys. Meitä oli kolmen hengen perhe syömässäi. Jokainen otti eri pääruuan ja siitä vähän maisteltiin keskenään. Valitettavasti ei voi hyvällä tahollakaan kehua. Ruuat oli kyllä mauttomia, valitettava tosiasia. Visuaalinen esille pano hyvä osassa, osassa ei. En kyllä suosittele tämän kokemuksen perusteella.
Markku - 29.2.2020

★ 3.00
245

Kiitos illasta.

Olemme erittäin tyytyväisiä viettämäämme iltaan. Ruoka ja juoma olivat aivan fantastista, ihmiset mukavia ja ravintolamiljöö todella viihtyisä. Tulemme varmasti takaisin! Mukavaa alkavaa kevättä! T. Jussi & Rina
Jussi - 28.2.2020

★ 5.00
555

Ruokailu ja konsertti Tubasssa

Perhe illallinen ja konsertti. Miellyttävä ilmapiiri. Super hyvä ruoka. Tästä tuli Oululaiselle paras yhdistelmä, minkä tässä kaupungissa on ikinä saanut. Tullaan uudestaan.
Ylitalo - 22.2.2020


Buffet 22.2.

Tällä kertaa ruoka ei vastannut odotuksia.
Eila - 22.2.2020


Maistuva ruoka, hyvä palvelu

Uudistunut ilme hieno. Ruoka edelleen erinomaisella tasolla ja palvelu ystävällistä sekä osaavaa. Voi lämpimästi suositella :)
Jenni - 22.2.2020

★ 5.00
545

Palaute

Hieno oli, ei muuta
Andrey - 21.2.2020

★ 5.00
555

Hyvä ruoka ja palvelu, hidas alku

Nälköisenä mentiin paikalle, ensimmäisen alkuruoan saamiseen meni melkein 1,5h. Koko menun kanssa kului reilu kolme tuntia. Ruoka oli herkullista ja palvelu asiantuntevaa!
Lotta - 14.2.2020

★ 4.00
443

Hyvä buffetti

Burgerbuffetti on mahatma idea ja nyhtöpossu ihan parasta
Jonna - 14.2.2020


Hugo

Olimme ensi kertaa Hugossa ja odotukset olivat korkealla. Valitettavasti "vau"-elämykseen ei päästy. Kokemukseen vaikutti selvä kiireen tuntu, joka palvelussa näkyi. Alkuun palvelu oli rennon mukavaa ja jutustelevaa, mutta asiakkaiden lisääntyessä kiire näkyi. Ensimmäisen kahden tunnin aikana söimme 2 ruokalajia kuudesta. Ruokien osalta kaksi sai aikaan "vaun", mutta muut yltivät hyvän tasolle. Viinipaketti oli kuitenkin hyvin sovitettu. Kokonaisuudessaan hinta-laatusuhde ei kuitenkaan korreloinut. Ja jos mennään pieneen hifistelyyn, niin vessojen yleisilme voisi olla ylellisempi. Jatkossa jalat vie ravintola Uleåborgiin :)
Pia - 7.2.2020

★ 3.00
423

Ravintoloitsija, liity TableOnlineen

TableOnline on Suomen suurin online-pöytävarauspalvelu, joka tavoittaa viikoittain yli 100 000 aktiivista ravintola-asiakasta Suomessa ja Virossa.

Tarjoamme kattavan markkinoinnin lisäksi edistyneen varaustenhallintaohjelman, jolla varaustenhallinnan lisäksi keräät huomaamatta laajan asiakarekisterin ja voit pitää yhteyttä asiakkaisiisi. Olemme kiinnostuneet kuulemaan lisää juuri sinun ravintolastasi!

RAVINTOLOITSIJA, LUE LISÄÄ!