TableOnline Icon

Ravintolat Oulu

Oulu nyt myös TableOnlinessa. Löydä suosikkiravintolasi ja tee ilmainen pöytävaraus vaivattomasti minuutissa!


Skandinaavinen, Ranskalainen, Pohjoismainen

Kansainvälinen, Moderni, Suomalainen

Kansainvälinen, Suomalainen, Perinteinen

Kiitos

Aivan erinomainen palvelu, ystävällinen henkilökunta. Ruokaa, jolla on sielu.
Maarit - 4.12.2019

★ 5.00
555

Loistava palvelu

Hieno lähestyminen asiakkaisiin ja rauhallinen eri vaihtoehtoja esittelevä. Kyllä mieliala kohentui ravintolan ilmapiirissä, jonka henkilökunta loi.
Jaakko - 4.12.2019

★ 5.00
555

Huippupaikka

Huippupaikka, hyvää ruokaa ja osaava henkilökunta
Matti - 30.11.2019

★ 5.00
555

Jäimme kaipaamaan extraa

Palvelu oli tuttua ja ystävällistä. Uusiutunut ilme oli nuorekas. Tupa oli täynnä, pöytiä enemmän ja äänentaso korkeampi, mikä oli mukava, mutta vei vähän pois tunnelmaa erikoisuudestaan. Ruoka maistui hyvältä, mutta palveltiin pienellä viiveellä kuulemma keittiön ruuhkan vuoksi. Menu Hugo oli hyvä kokonaisuus, mutta olemme aiemmin nauttineet Chef’s Menun jossa on 8-10 ruokalajia kokin tervehdyksen kanssa. Siinä on jokainen annos oli pieni vau, Menu Hugossa kaikki toimi ja olivat perinteisiä menuannoksia. Jälkiruoka jätti vähän kylmäksi tavanomaisuudellaan. Toivoisimme, että pidempi ja laajempi menu olisi vaikka saatavilla vain ennakkotilauksena ja vaikka hinta olisi korkeampi. Jos haluamme pidempää menuta, pitää harkita muita paikkoja, joita ei montaa ole Oulussa. Ruoka 3/5 siis ei maun, mutta sen tavanomaisuufen vuoksi. Olemme aiemmin keskustelleet paljon ja pitkään eri annosten mausta ja taidoista. Nyt keskustelimme vain niiden tavanomaisuudesta.
Olli - 30.11.2019

★ 4.00
355

Arvostelu Hugo illallinen 30.11 2019

Viihtyisä lämminhenkinen ilmapiiri, ruoka myös kasvisruoka erinomaista .myös viinit ja palveluhenki erinomaiset. Olemme tyytyväisiä.
Maarit - 30.11.2019

★ 5.00
555

Ihana lettipäinen tarjoilija

Kertakaikkiaan onnistunut kokonaisuus. Lettipäinen tarjoilija otti meidät hyvin huomioon. Olin käynyt aiemmin ja jättänyt arvostelun, jossa toivoin lisää makua. Se oli ilmiselvästi otettu huomioon. Se on kiva, että palautteella on oikeasti merkitystä. Vahva kiitos ja suositus! Yksi gluteeniton ruoka palautettiin ja saatiin upea takaisin. Se kyllä kertoo myös tasosta eli halutaan olla priimaa. Kiitos keittiölle ja tarjoilijoille, olette juuri meitä varten ja ihania!
Marjatta - 29.11.2019

★ 5.00
555

Arvostelu

Ruoka ei ollut mielestämme aivan yhtä hyvää kuin aiemmin (edellisestä vierailusta vuosi aikaa). Ruuassa ei varsinaisesti ollut vikaa (suolan määrän voisi tosin tarkistaa, sitä oli enemmän kuin tarpeeksi), mutta se ei aiheuttanut samanlaista vau -fiilistä kuin ennen. Tunnelmaltaan ravintola oli nyt huomattavasti viihtyisämpi ja palvelu oli erittäin hyvää.
Veera - 28.11.2019

★ 3.00
345

illallinen uudessa Hugossa

yleishälinää likaa pöydät liian liki toisia keskustelu vaikeaa...
Esa - 22.11.2019

★ 4.00
445

Lounas

Menimme seurueemme kanssa ehkä kiireisimpään aikaan syömään, varaus oli kuitenkin tehty jo aiemmin. Ruoka ja salaatti pääsi loppumaan ja niitä piti hetki odotella. Ruoka ja kaikki muu oli hyvää!
Markku - 22.11.2019


Hugo

ihan loistava palvelu ja osaava henkilökunta. Ruoka myös taivaallista. Kiitos!
Raisa - 21.11.2019

★ 5.00
555

Tosi kiva paikka

Oltiin 6 hengen seurueella syömässä Tubassa. Hetken kesti tajuat ettei tarjoilija tule pöytään pyytämään tilausta vaan se tulee itse tehdä kassalla. Vaikka ravintola oli aivan täynnä, annokset tulivat todella nopeasti. Yhden tilauksen kanssa käynyt virhe hoidettiin todella fiksusti ja kokonaisuudessan ilta oli Tuban osalta täysi kymppi!
Mikko - 16.11.2019


Testgroup

Suppea ruokalista, josta oli tosi vaikea valita mieluista ruokaa. Kaikki tilaamamme ruoka-annokset olivat vaatimattomia kooltaan ja ulkonäöltään. Kaipasimme annoksiin väriä esim vihanneksilla. Viinit ja kuohari olivat ok. Taustamusiikkia kannattaa miettiä uudelleen, että se vastaisi asiakasprofiilia. Illan pelasti hyvä palvelu, tarjoilija osasi asiansa huolimatta siitä, että yksi annos tuli aluksi väärin.
Jouko - 16.11.2019

★ 3.00
234

Arvostelu

Jees
Markus - 16.11.2019


Palaute 16.11.2019

Olimme tehneet pöytävarauksen kyseiseen ravintolaan. Kun saavuimme sisään kukaan ei tervehtinyt tai noteerannut meitä millään tavalla. Itse piti mennä kyselemään, että mihinköhän sitä saisi istuutua. Kun saimme pöydän, kukaan ei 20min aikana tuonut ruoka-/viinilistaa tai muutoinkaan noteerannut meitä. Pöytiä kyllä ehdittiin siivoilla, vaikka meidän jälkeen ei enää saapunut muita ruokailijoita. Kun tarjoilija vihdoin tuli, kysyi hän mitä saisi olla, ilman että olimme nähneet yhtään listaa. Saimme viinilistan pöytää, mutta toki on hieman haasteellista valita ruokailulle viiniä ilman että on nähnyt ruokalistaa. Kun taas pyysimme ruokalistaa, vei tarjoilija viinilistat pois. Kun tarjoilija oli tuomassa meille alkuleipää, huomasi hän jonku tuttunsa asiakkaissa, nakkasi leivät meidän pöytää sanomatta sanakaan ja meni halamaan tätä toista asiakasta. Ruokana tilasimme tattikeiton, joka oli oikein maukasta, sekä rapuannokset sekä poroannokset. Molemmat näistä olivat epäonnistuneita annoksia, joista annoimme palautteen suoraan tarjoilijalle. Kun tuli laskun vuoro, annoimme tämän saman palautteen myös tarjoilijalle jonka vastaus asiaan oli "Jos ette huomanneet niin meillä on täällä aika kiire". Ja kiireen toki ymmärtää, mutta silti jokaisen asiakkaan kohdalla tulisi panostaa hyvään asiakaspalveluun. Inhotti nähdä, että ilmeisesti nuoren ikämme (30v...) saimme erinlaista palvelu kuin muut pöydät, joissa oli selvästi vanhempaa herrasmiestä. Aivan saman rahan mekin toimme ravintolaan. Vaikka viini oli erinomaista, taitaa käynti jäädä viimeiseksi.
Eveliina - 16.11.2019

★ 2.00
231

Onko alkuvaikeuksia

Ruoka ei tällä kertaa tuottanut Wau-elämystä. Ehkä hiukan enemmän saisi maustaa ruokia, koska esim. kimchi ja tamarindikastike olivat valjuhkoja ja samoin koko menun makumaailma oli hiukan pliisu. Kovasti enemmän odotin aiempien kokemusten perusteella. Ehkä oli vielä avaamisen jälkeistä kankeutta?
Marjatta - 16.11.2019

★ 3.00
344

Menu Hugo

Kalassa ruotoja, possussa paljon läskiä. Hyvä ja rento palvelu.
Samuli - 15.11.2019

★ 3.00
344

Ruoka

Hyvä paikka
Marko - 15.11.2019

★ 5.00
545

Isänpäivälounas

Pöytiin ohjausta voisi hieman kehittää, koska alkuruuhkassa eteistila on ahdas, sisääntulijat joutuvat jonottamaan ulkona naulakoille pääsyä. Tarjoilu toimi hyvin ja tyhjiä astioita noudettiin ripeästi pois. Hyvä oivallus laittaa erillisiä juomienhakupisteitä myös pieniin saleihin. Ruoka maistui hyvältä ja oli riittävän monipuolista. Erinomaista, että koko ajan seurattiin, ettei mikään astia pääse tyhjentymään kokonaan. Jälkiruoka/kahvipisteitä olisi voinut olla ainakin kaksi, koska jälkiruokaa ja kahvia joutui jonottamaan. Pöydät olivat siistit, kattaukset kauniit ja Rauhalan miljöö ihastuttava.
Anne - 10.11.2019

★ 4.00
445

Ihana isänpäiväbrunssi

Loistavaa ruokaa ja ihana palvelu
Minna - 10.11.2019


Viihtyisä brunssi

Ihana ilmapiiri ja hyvät vegaaniset vaihtoehdot.
Tosca - 9.11.2019


Mahtava hygge-brunssi!

Tosi hyvä ja monipuolinen brunssipöytä! Ainoa miinus on, että tila on aika täyteen ahdettu ja liikkuminen hankalaa lautasten ja kuppien kanssa.
Karoliina - 9.11.2019


Palaute

Pienoinen pettymys oli, ettei kahdeksalta ruokaa tilatessamme ollut pitsaa enää tilattavissa kassalla palvelleen työntekijän mukaan. Kuitenkin muutama asiakas, jotka tulivat meidän jälkeen, saivat tilattua pitsat.
Suvi - 1.11.2019


Tuban makkarabrunssi

Hyvää ja mutkatonta.
Mikko - 26.10.2019


Perhebrunssi ohikulkumatkalla

Vanha ja nuori pari brunssilla. Paikka mukavan rento retro. Ruoka, vege, erinomaista. Jopa perheen miehet, vannoutuneet lihansyöjät, nauttivat täysillä. Ainut miinus staffille siitä, ettei opiskelijakorttia kysytty missään vaiheessa. Näin se unohtui, vaikka molemmilta ’lapsilta’ se olisi löytynyt.
Mikko - 19.10.2019


Palaute Tubasta

Erinomaista pitsaa saatiin syödäksemme. Kiitokset siitä ja hyvästä ilmapiiristä :)
Riikka - 16.10.2019

Ravintoloitsija, liity TableOnlineen

TableOnline on Suomen suurin online-pöytävarauspalvelu, joka tavoittaa viikoittain yli 100 000 aktiivista ravintola-asiakasta Suomessa ja Virossa.

Tarjoamme kattavan markkinoinnin lisäksi edistyneen varaustenhallintaohjelman, jolla varaustenhallinnan lisäksi keräät huomaamatta laajan asiakarekisterin ja voit pitää yhteyttä asiakkaisiisi. Olemme kiinnostuneet kuulemaan lisää juuri sinun ravintolastasi!

RAVINTOLOITSIJA, LUE LISÄÄ!