TableOnline Icon

Ravintolat Oulu

Oulu nyt myös TableOnlinessa. Löydä suosikkiravintolasi ja tee ilmainen pöytävaraus vaivattomasti minuutissa!


Kansainvälinen, Suomalainen, Perinteinen

Skandinaavinen, Ranskalainen, Pohjoismainen

Kansainvälinen, Moderni, Suomalainen

Burger buffa

Aika täyttä. Kalustus hieman erikoinen tai ehkä sekava. Ruoka oli hyvää, vaikkakin hintavaa. Pulled pork oli turhan tulista.
Timo - 11.10.2019


Tuba palaute

Olisi ollut kiva varausta tehdessä tietää, että paikalle tulee esiintymään taiteilija. Varasimme pöydän juuri siihen, että pääsemme rauhallisen syönnin jälkeen pelamaan tubavisaa, mutta se olikin siirretty myöhemmälle. Tuntui, että meillä oli kiirre syödä ruokamme loppuun, sillä muuten meidän olisi pitänyt maksaa esiintyjälle. Henkilökunta ei antanut ystävällistä olemusta. Ruoka oli hyvää siitä plussia. Varasu oli mennyt perille ja saimme ison pöydän juurikin kuudelle henkilölle.
Rita - 2.10.2019


monipuolinen vegaanibrunssi

Erittäin hyvä kylmäruokapöytä, josta sai hyvin vatsan täyteen.
Petra - 28.9.2019


pöytävaraus

Helppo ja hyvä keino varata ruokailutila työporukalle.
Jukka - 27.9.2019

★ 5.00
555

Kakkupuffa

Ollaan käyty aiemminkin ja silloin oli paljon enemmän vaihtoehtoja...
Paavo - 6.9.2019

★ 5.00
555

Parhaat pizzat

Ravintola aivan täynnä, mutta palvelu oli nopeaa ja erinomaista. Pizzat ja burgerit ovat ehdottomasti Oulun (jopa Suomen) parhaat.
Juho - 24.8.2019


Paras fish&chips

Hyvää oli!
Eeva - 24.8.2019


Asdf

Ahdasta on, muuten ei moitittavaa.
Elina - 24.8.2019


Ihana brunssi

Maukasta ruokaa ja leppoisa tunnelma. Mitäpä sitä ihminen muuta kaipaa viikonlopun ratoksi.
Minna - 10.8.2019


Brunssi

Paikka ok, ilmapiiri ok, hieman ahdas, tämä vaikuttaa tunnlemaan. Tuoka oli ok, lämpimissä oli todella niukka tarjonta ja kasvissyöjänä olisin toivonut kasviksia kysennettyinä seitanin ja kvinoapihvien (todella kuivia) lisäksi. Salaattipöyä/alkupalapöytä oli hyvö, mutta ei loistava. Jälkiruokapöydä osalta sama juttu. karamellikastike maistui palaneelta.
Satu - 10.8.2019


sateenkaaribrunssi

Ihana brunssi; hyvää ruokaa monipuolisesti. Olisi ollut kiva, jos pannukakkujen lisukkeitä olisi riittänyt myös kaikille loppuun saakka.
Heidi - 10.8.2019


Brunssi

Ruoka aivan loistava
Rauno - 3.8.2019


Brunssi

Jälkiruoat olivat ehdottomasti parasta koko brunssissa.
Merja - 3.8.2019


Palaute Kakkubuffetista 19.7.

Kaikin puolin 4 tähteä,ei ihan yltänyt 5 tähteen paitsi asiakaspalvun suhteen. Pääosin kuitenkin miellyttävä ilta ja herkullista syötävää.
Riina - 19.7.2019

★ 4.00
445

Kakkubuffet

Ihana miljöö ja mukava henkilökunta. Harmi, että kakkubuffet oli aika hintava laatuun nähden. Esim. Suolaset tarjoilut oli perus piirakoita joissa ei ranskalaisuus näkynyt tai maistunut mitenkään. Makeat leivokset olivat ok. Joskin nekin tuttuja makuja ja syötäviä. Olisin odottanut enemmän tuoreiden hedelmien ja marjojen käyttöä leivonnaisissa.
Riitta - 19.7.2019

★ 3.00
254

Loistava kakkubuffet

Tykättiin kovasti!
Elisa - 19.7.2019

★ 5.00
555

Brunssi

Maukas brunssi oli
Mari - 13.7.2019


Ihan ok ruoka, ei niin hyvä palvelu

Tultiin isommalla porukalla, varaus oli tehty hyvissä ajoin etukäteen. Kukaan meistä ei ollut käynyt Tubassa aiemmin emmekä tienneet kuinka toimia, mutta kukaan henkilökunnasta ei myöskään tullut meille mitään ohjeita antamaan eikä tervehtimään - ruoka tilataan tiskiltä ja maksetaan saman tien, ei pöytiin tarjoilua. Ensimmäisen ja viimeisen ruokansa saaneen välillä oli jopa 15 minuuttia, ei ole kiva tulla porukalla syömään kun ensimmäinen on jo ruokansa syönyt kun viimeinen vasta saa annoksensa. Yksi meistä tilasi bataattiranskalaiset mutta sai sen sijaan tavalliset. Nuori tarjoilijapoika joka toi annokset pöytään taisi olla uusi työntekijä, ajan myötä varmaan rohkaistuu käyttämään ääntä vähän kovempaa, me ei meinattu kuulla mitä annoksia hän kulloinkin toi pöytään. Kaikki taisivat silti olla ruokaansa ihan tyytyväisiä. Saattaisin tulla toiste tyydyttämään nälkäni, mutta en varsinaisesti viihtymään.
Susanna - 13.7.2019


Lauantaibrunssi

Upea menu ja leppoisa ilmapiiri
Anne - 13.7.2019


Brunssi

Olisi pitänyt olla muutakin kuin makkaraa.
Leena - 29.6.2019


Tuba on paras!

Paras paikka Oulussa. Musiikki voisi soida hieman pienemmällä että voi keskustella huutamatta.
Marja - 8.6.2019


Suuret kiitokset

Täydet viisi tähteä! Varaus oltiin otettu huomioon henkilökohtaisella tavalla ja se muistettiin illan aikana. Saatiin osuvia suosituksia ruokalistalta ja juomavalikoimasta. Paikka oli sopivan rouhea ja rento, jonka rucolana oli äärimmäisen maukas ja hyvin tehty ruoka. Illan kruunasi loistava Penny Harleyn keikka. Kesä alkoi nyt. Kannatti lähteä Suomen Rioon!
Terhi - 7.6.2019


Tuban vegaanibrunssi

Täydellinen vegaanibrunssi.
Moona - 1.6.2019


Burger buffet

Viihtyisää on
Lotta - 31.5.2019


Illallinen Ravintola Hugossa

Vallan mainio illallinen Oulun kaupungin ytimessä. Menun aloittanut hummerikeitto oli ilmava ja maukkaan rapumainen. Pääruokana toiminut sisäfile oli kypsyydeltään erinomaisen medium ja kauden kasvikset olivat yksinkertaisen maukkaat lihan lisukkeena. Jälkiruuan muodostanut raparperi eri muotoineen antoi tekstuuriltaan kaivattua monimuotoisuutta annokseen ja oli riittävän kevyt vieden tarjoilun maaliin tyylikkäästi. Palvelultaan Ravintola Hugo oli esimerkillinen. Asiakkaan asettamat toiveet illallisen kustomoinnista otettiin vastaan loistavalla asenteella sekä toteutuksella.
Arno - 31.5.2019

★ 4.00
445

Ravintoloitsija, liity TableOnlineen

TableOnline on Suomen suurin online-pöytävarauspalvelu, joka tavoittaa viikoittain yli 100 000 aktiivista ravintola-asiakasta Suomessa ja Virossa.

Tarjoamme kattavan markkinoinnin lisäksi edistyneen varaustenhallintaohjelman, jolla varaustenhallinnan lisäksi keräät huomaamatta laajan asiakarekisterin ja voit pitää yhteyttä asiakkaisiisi. Olemme kiinnostuneet kuulemaan lisää juuri sinun ravintolastasi!

RAVINTOLOITSIJA, LUE LISÄÄ!